A PayPal letiltott?
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Hozzárendeltem a debit/credit bankkártyámat a paypal.com hoz és megadtam a kártya adatait. Ezt követően levont 1,5 eurót a kártyáról, és az igazolásnál elakadtam. Meg kellett volna adjak egy négyjegyű számot, amit gondolom a paypal küldött el(?), de nem tudtam, hogy mi ez a szám. Beírtam a kártyámról az első négy számot a meg a hátuljáról is és erre azt írta ki, hogy a kártyámat disabledelte. Mikor megint hozzá akartam adni a kártyát, akkor ezt küldte vissza:
We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents. ( A valid photo ID (front/back copy)
A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account)
Ha elküldöm a dokumentumot amit kérnek, akkor mikorra fogják validálni a kártyát?
Szia!
Hasonló problémába ütköztem :(
Azt írták, hogy 7-10 munkanap. Én viszont azt nem értem, hogy pontosan mit is kell nekik elküldeni?
- fényképes személyigazolvány másolat
- és ez mi is? (A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account)
Köszönöm!
"A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account"
Bankszámla kivonat, ami tartalmazza a nevem és a kártyaszámom, meg a címem, amivel regisztráltam a PayPal-ra?
Közben utánanéztem egy kicsit, szóval:
"Miután megadtuk az adatainkat, és nem akarunk 100 eurós fizetési limitet, a PayPay le fog emelni 1.5 eurót a számlánkról. Ezután meg kell várnunk (a visszaélések elkerülése végett) a havi banki értesítőt postán (vagy személyesen a bankban) ahol a közlemény rovatban találunk egy azonosító számot (Expanded Use Number). Miután a PayPal oldalán ezt az azonosítót beírtuk, "verified member"-ek, azaz ellenőrzött tagok leszünk és a 100 eurós limit feloldódik + a 1.5 eurónkat is visszakapjuk. "
Tehát ha a PayPal elfogadta a beküldött fotóimat, akkor még meg kell várjam a banktól a havi értesítőt...
Sziasztok!
Nekem most már megoldódott a problémám. Megadtam a szükséges adatokat az uploadnál, hogy re-aktiválják a kártyát, de még 13 nap után sem történt semmi.
Ezt követően ma felvettem a kapcsolatot a paypal ügyfélszolgálatával emailben (Contact Us a honlap alján), és leírtam angolul, hogy mi történt - érthetően kell fogalmazni, egyszerű mondatokban, használhatod a google translatort is. Hogy igazoljam, hogy én vagyok a kártya tulajdonosa, felmentem a bankom online oldalára, csináltam egy screenshotot a tranzakcióról, amikor a paypal levont 1,5 eurót és amelyikben látszik az a rész, hogy PP*CODExxxx (négy szám). 15 percen belül jött válasz is, reaktiválták a kártyámat. Hozzáadtam újra a kártyát, ismét levont 1,5 eurót, és ismét felmentem a bankom honlapjára. Megnéztem megint a PP*CODExxxx et. Az xxxx helyén lévő négy számot kell megadni és a kártyád validdá válik. Remélem ez segít majd másoknak is, ha valakinek nem tiszta, írjon rám nyugodtan.
Szia
Paypalos dolgokrol kérdeznék mert most én járok a te cipődben, aztan rábukkantam a kérdésedre de mivel elég régen iródott nem vagyok biztos benne hogy még gyakran jársz erre felé... úgyhogy kérlek jelezz vissza ha elolvastad ezt a üzenetet :)
köszönöm.
Tibor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!