Miért jön le neki gyorsabban?
akkor miért az a kérdés hogy miért jön LE?
na m1, router mögött vagy? portforward megy? haverod? router? forwardolt? ugyanaz a torrent? ugyanakkor? leechertől függ
vannak csalások http://www.youtube.com/watch?v=_CuHEw2cdac
pl ez felgyorsítja az internetet meg a letöltést de én is ezt csinálom angliában élek 28 gb os netem van abbol 8 mb al szedek le utorrent nélkül
Lehet csak peched van.
A p2p technológia alapja, hogy más felhasználóktól töltesz.
Lehet a haverod kliense olyanokhoz kapcsolódott, akik gyorsabban töltöttek le és neki ezért gyorsabb.
Vagy tőle éppen többen szedik.
De lehet akár valami hálózati eltérés is.
Lehet nálatok a hálózat jobban leterhelt, vagy valami korlátozás van rajta.
@BTzone509:
Tök jó, de ez baromira nem gyorsítás, csak átrakta a kliensben a limitálásokat...
A maximális sebességet nem fogja átlépni és ha hálózati hiba vagy korlátozás miatt annyi amennyi, akkor ez nem fog segíteni semmit.
melyik internet szolgáltatónál vagy te és melyiknél ő?
25 mbit az kb 3MegaBájt/mp letöltési sebességű, sokan keverik hogy ennyinek is kell lennie a feltöltésnek.
lehet az a gond hogy neked más az internetszolgáltatód, mint neki, így mások a korlátozások, meg a "garantált sebesség" lehet épp terhelt a hálozat a netszolgáltatódnál ezért lekorlátozták a sebességet egy bizonyos ponton vagy automatikusan lekorlátozta a fejállomás pl.
BTzone509 válasza:
a videó egyetlen lényeges mozzanata a dns szerver kézi megadása
de miért is lesz gyorsabb a netem, ha nálam az OpenDNS a dnsszerver?
ráadásul rólad is meg a videó készítőjéről is süt hogy gőze sincs semmiről mikor "gigabájtos" netet emlegettek...
azt se tudja miről beszél ahogy te sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!