Ha ezt beállítom a gépemben akkor valamivel gyorsabban tudok letölteni/feltölteni?
Ezt találtam az egyik oldalon:
Start menü - Run - írd be: gpedit.msc, OK. A Group Policy (Csoportházirend) nevű alkalmazás nyílik meg, majd menj a Számítógép konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Hálózat - QoS csomagütemező könyvtárba, és ott a foglalható sávszélesség korlátozására kattints kétszer. Klikk az engedélyezve-re, a 20-as számot írd át 0-ra. Ezután kattints kétszer az Időzítési egység beállítására, ott katt arra, hogy engedélyezve, a 10-es értéket írd át 0-ra.
Tarr-os netem van,1 megás.
Elméletben valamit jelenthet, de ne számíts túl sőkre tőle - gyakorlatilag ha pár kB/s-el gyorsabb lesz emiatt a neted, az már jó eredmény... de szerintem ennyit sem fog jelenteni.
Egyébként pedig vigyázni kell a QoS módosításával, mert sok alkalmazásnak szüksége van arra a lefoglalt 20%-ra: pl VoIP alkalmazások, streaming media (youtube) stb...
Bővebb infó:
Tudod mi a legegyszerűbb?
Tudod, fizess elő magasabb net csomagra, Állítgathatod a géped, meg a routert meg minden, ha 5mbites a csomagod, akkor sem fogsz 500KB/s nél gyorsabban tölteni, illetve ha lassú a neted akkor basztasd a szolgáltatód :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!