A Gmail jobb e-mail szolgáltató, mint a Hotmail?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:35
2/9 anonim válasza:
Van gmailem és hotmailem is. Valahogy mégis a gmail az, amit előszeretettel használok:)
3/9 anonim válasza:
Gmail. A hotmail előszerettetel zárolja az e-mail címemet, állítólagos levélszemét küldése miatt.
4/9 anonim válasza:
Gmail, szerintem valamivel kezelhetőbb, egyszerű de jó!
5/9 A kérdező kommentje:
eddig 4 szazvazat a gmail javára! :)
2012. ápr. 4. 21:52
7/9 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit: két gmail van:
gmail.com és
gmail.hu
A külföldit, tehát az elsőt javaslom. A kezdetektől használom, kezelése egyszerű, servere lepipál minden küldöldit és hazait.
Nem véletlen, hisz a Google keresőszolgáltató saját termékéről van szó, ha pedig ide regizel, automatikusan kapsz egy Google fiók-ot és ezen keresztűl a lehető legjobb kapcsolatod lesz az összes Google termékkel és fiókodat összekapcsolhatod más fiókokkal, pl. YouTube, Facebook, stb., mikoris nem kell külön ezekhez jelszó, beléphetsz a gmail jelszóddal. És még számtalan előny, amivel már nem untatnálak!
8/9 anonim válasza:
Utolsó, szerintem mindenki a gmail.com -ra gondolt, mert a másik az a gportalhoz tartozik, ami szerintem ez sz..r.
9/9 Joe3 válasza:
A gmail sokkal jobb kezelhetőbb a hotmail instabil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!