Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Léteznek hűségidő nélküli...

Léteznek hűségidő nélküli mobilnet csomagok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

persze,

ma már mindenféle van,egy kivétellel : csak korlátlan mobilnet nincsen

2012. ápr. 4. 17:27
 2/4 anonim válasza:

Tényleg többféle ilyen csomag van már.

Itt egy lista a különböző szolgáltatókról.

[link]

Legjobban a lista végén lévő 2GB adatforgalmas érheti meg.

Szerintem vannak korlátlan csomagok is, de azok hűségidősek. A "korlátlan" itt emailezést és böngészést jelent, egyéb adatletöltésre ezeknél is van korlát.

2012. ápr. 4. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Minden mobilszolgáltatónál van. Ha csak kiegészítő internetnek kell a meglévő vezetékes net mellé, akkor havonta 2000 forint körül megúszhatod. Ha fő internetként szeretnéd használni, akkor 4000 Ft-tól vannak havonta olyan csomagok, melyek elegendő adatforgalmat tartalmaznak ehhez.

Néhány linket megadok:

[link]

Ezek közül legalább az 500 Mb-os csomagot javasolom számítógépes böngészésre. Ez az adatmennyiség kb. 5-600 weboldal megnyitására, illetve ugyanennyi E-mail elküldésére elegendő. Egy átlagos használat során percenként max 1-2 oldalt szoktak megnyitni (hiszen ennyi idő legalább kell, hogy beleolvass a tartalomba), így olyan 8-10 óra böngészésre elég ez az adatmennyiség. Ha legalább 100 Mb-os csomagot rendelsz, akkor a forgalom túllépését követően nem kell fizetni, csak a sebességet 32 Kbit/s-ra lassítják.

[link]

Ez egy érdekes, és Magyarországon eddig egyedülálló konstrukció. Itt nem az adatforgalom alapján kell fizetni, hanem perc alapon számláznak. A használat díja 5 Ft percenként. Az előnye, hogy nem kell figyelned, mekkora adatforgalmat használtál fel. Így pl. 3000 Ft feltöltés 10 óra internetezést biztosít.

[link]

Itt is legalább 500 Mb-os csomagot rendelj. A szolgáltatónál viszont akár 4 és 8 Gb-os csomagot is rendelhetsz - ugyanazért a pénzért, mint ha hűségidő csomagot vennél. Ráadásul a 4 és 8 Gb-os csomagoknál a sebesség túllépését követően nem 32 Kbit/s-ra lassítanak, mint a kisebb csomagoknál, hanem 128 KBit/s-ra, ami böngészésre elég, csak egy kicsit lassabb. Ezek a (nagyobb) csomagok már fő internetnek is alkalmasak, hiszen 8 Gb ésszerű használat mellet több, mint elegendő egy hónapra.

[link] /domino_web

Ez a csomag azért jó, mert sávos díjszabású, ha túllépsz egy meghatározott keretet, akkor a következő sávba kerülsz, így annyit fizetsz, amennyit ténylegesen használod a netet.

[link]

Ennek az előnye, hogy akár egy napra, vagy egy hétre (illetve egy hónapra) is megrendelheted az internetet. Így pl. ha csak a nyaralás alatt van szükség a mobilnetre, nem kell egy havi előfizetési díjat kifizetned. Úgy tudom, hogy a sebesség túllépését követően ennél is 128 Kbit/s-ra lassítanak, de ennek a vásárlás előtt nem árt utánakérdezni.

2012. ápr. 5. 15:28
 4/4 lui7013 válasza:

Állítólag a Triconnect hűség nélküli és szerintem 5400 ft-ért/hó 50 GB azért nem rossz....Utána kell nézni. Vag a Digi TV-nek ha van tőlük bármi szolgáltatásod,akkor 1000 ft-ért kaphatsz 50 DB-ot,ha minden igaz......Ennyit skubiztam ki....Ugyanis engem is érdekel a téma....

Üdv

2021. dec. 5. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!