Hogy tudom az alábbi módon törölni magam facebookon?
Figyelt kérdés
Szeretném magam törölni,elegm lett ebből az egészből,meghatározza az életem,pedig nem kellene,azt szeretném kérdezni hogy hogy tudom azt megcsinálni hogy letörölöm magam de mondjuk kiirom utoljára a telszámom h akinek kell az eltudjon ott érni és ez lászodjon a törlés után?2012. ápr. 1. 11:02
1/8 anonim válasza:
Ez így nem megoldható.Felfüggeszteni tudod magad, és ha 14 napig nem lépsz be, akkor automatikusan törlődik.
2/8 2xSü válasza:
Nem feltétlenül kell törölnöd magad. Ha megvan benned az elhatározás, hogy nem a Facebookon fogsz lógni naphosszat, akkor jó, ha megmarad. Max. kétnaponta benézel és kész. Esetleg a Facebook Messengert használod beszélgetésre, ha esetleg valaki rád ír.
Ha nincs meg benned az elhatározás, akkor hiába törlöd magad, úgyis újra fogsz regisztrálni.
3/8 A kérdező kommentje:
szeretném magam,nem gép előtt akarom leélni az életem..:) leirná akkor azt valaki hogy hogy lehet szépen telejsen törölni magam?:)
2012. ápr. 1. 17:06
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2012. ápr. 1. 21:07
6/8 anonim válasza:
ez fäszság... facebookról sosem tudod törölni magad. a rendszerben megmaradsz, és ha fel is függeszted egy időre a profilodat, direkt úgy találták ki, hogy ha egyszer mégis visszatérnél, minden úgy legyen, ahogy hagytad
nekem legalábbis nem törlődött
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem tudtam róla, hogy van külön törlés, nekem a régi rendszer nem jelezte ki (de lehet hogy csak én vagyok béna). Amit írtam, a felfüggesztésre gondoltam
8/8 anonim válasza:
Egy ideig tényleg csak felfüggesztés volt, de mostmár behozták a törlést is. (így csak 14 napig inaktív, utána töröl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!