Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha facebookon letiltok valakit...

Ha facebookon letiltok valakit, akkor csak a chaten nem lesz elérhető számomra ill. én se számára vagy ha küld üzenetet akkor azt sem fogom megkapni? Amiket megoszt ill likeol azokat sem fogom látni, ugye?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem fogsz látni utána, nem tudtok kapcsolatba lépni sem egymással. Olyan mintha törölné magát.
2012. márc. 31. 23:21
 2/5 2xSü ***** válasza:

Ha teljesen letiltott, akkor olyanná váltok egymásnak, mintha nem lennétek regisztrálva a Facebookon. Ha ő tiltott le, akkor nem jelenik meg a keresésben a neve, nem látod a bejegyzéseit, stb…

De van lehetőség arra, hogy valaki csak a chat-en legyen rejtett egy vagy több ember előtt. Ilyen esetben olyan, mintha éppen nem lenne bejelentkezve a Facebookra. Tudsz neki üzenni, csak a rendszer úgy viselkedik, mintha offline lenne.

2012. ápr. 1. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Hasonló kérdésem van nekem is... ezért nem indítok újat. :)

Szóval: Nem akarom az illetőt letiltani, csak azt nem szeretném, hogy a chat-en lásson. Tudom, hogy hol lehet beállítani. 1 személyt szeretnék, tehát az ő nevét írom be. A kérdésem: én sem fogom őt látni a chat-en? Vagy csak én leszek neki láthatatlan?

2012. ápr. 1. 08:36
 4/5 2xSü ***** válasza:

Itt is a kölcsönösség érvényesül: Ha valaki nem lát online-nak, akkor te sem látod annak.

(Amúgy elég lett volna kipróbálni a kérdés feltevése helyett. :-) )

2012. ápr. 1. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Közben kipróbáltam... :D

2012. ápr. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!