Hogyan lehet a facebookon megváltoztatni a nevemet? Mert adatok szerkesztésénél minen lehet, de ezt nem.
A Fiókbeállításoknál lehet nevet változtatni.
A változás életbe lépéséhez akár napok is kellenek.
Ha valódi oka van a névváltoztatásnak – pl. házasságkötés, válás, tényleges névmódosítás –, úgy oké a dolog.
Minden esetben érdemes a személyi igazolványban található nevedet beírni, pontos, magyar helyesírással. Így könnyen beazonosítható leszel leendő ismerőseidnek, azoknak, akik kapcsolatba akarnak lépni veled.
Ha vicces, kreatív dologra akarod használni a névváltoztatást, akkor érdemes ezt a kreativitási hajlamot más területen kiélni.
Szerintem ezt a poént már lelőtték páran – sőt alkalmazás is született rá, amiről cikkek is születtek –, tehát sem haszna, sem poénértéke nincs már.
Inkább írj egy jó bejegyzést a témáról, az többet ér.
2XSü! Köszi, nekem is segítettél :)
Én is kerestem már, hogy hol lehet módosítani....
Nem írta át egyből, de majd kiderül, holnap vagy holnapután, hogy sikerült-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!