most nincs olyan ismerősöm akinek lenne meghvója de szeretnék regisztrálni
2012. márc. 29. 23:00
1/9 anonim válasza:
Aki tud paypal-utalást végezni, annak kifizeted az 1500 forint támogatást, ő kap egy meghívót és jogot, ezzel pedig bevásárolod magad.
Olyanra ne számíts, hogy most akkor valaki meghív, mert megszánnak. A pénzes felajánlásoknak se dőlj be egy idegen részéről, mert simán átvágnak.
2012. márc. 29. 23:03
2/9 A kérdező kommentje:
inkább valamelyik másik oldalra küldenék meghívót én fizetni nem fogok érte.
2012. márc. 29. 23:05
3/9 anonim válasza:
Az nCore a top1 a hazai listán, nincs olyan oldal vagy oldalak amit fel tudnál kínálni és egyenrangúak lehetnének.
Ha nem akarsz fizetni, akkor marad a szokásos: vársz. Én is egy szabad belépéssel jutottam be 6 év torrentezés után, pedig nem is volt rá szükségem. De mivel a lehetőség adott volt, így éltem vele. Lehet te is vársz még pár évet, és bejutsz. Vagy addig változik a hozzáállásod és rászánod a pénzt, vagy akad egy olyan tag aki meg tud hívni és vállalja a felelősséget érted.
Csak megsúgom, a hazai második legnagyobb oldal a Beload (nagyobb mint a BH), és ingyen reg van rajta most. Az is egy nagy lehetőség, ha már ott bent vagy.
2012. márc. 29. 23:11
4/9 anonim válasza:
Szeretnék megtanulni magyar hogyan tudnák?
2012. márc. 29. 23:43
5/9 Panda Péter válasza:
#4: WIN
2012. márc. 29. 23:48
6/9 anonim válasza:
érdemes a nyílt reget figyelni én így kerültem be
2012. márc. 30. 00:57
7/9 anonim válasza:
Beload is nagyon jó, mindkettőn fentvagyok. Bár nCore-on sokkal több a torrent és több a seeder is..
2012. márc. 30. 17:56
8/9 anonim válasza:
Most van nCore-om, mert a Beload megszünt, de a Beload sokkal jobb volt. Van sok más torrent oldal, pl. a first is jó. Az nCore-ról engem hamarosan ki is dobnak, mert egyszerűen nincs feltöltés, iszonyat nehéz benmaradni, nem tudsz visszatölteni. Vannak torrentek, amik két hete vannak bent nálam és nulla az arányom. Kb. a fele ilyen a letöltött filmeknek!
2013. jún. 26. 09:39
9/9 anonim válasza:
Rossz oldal tagja lehetsz, ugyanis az igazin nincs arány, sem aránytartási kötelezettség, minden torrent free amit 2-6 héten belül kell összesen 2 napig seedelni (vagy 1-es arányig, nem pedig és 1-es arányig).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!