Tényleg csak fizetéssel lehet bekerülni nCore-ra?
Figyi, én bent vagyok. Nem olyan egyszerű téma meghívókat küldözgeti az nCore -ról.
1. 1000 pontba kerül. Egy átlag felhasználónak hónapokba, -sőt akár több mint egy fél évbe is- telhet ennyit összekaparni.
2. Ugyan nem kell tejelni a meghívóküldésért. De támogató státusz nélkül, havonta csak 1 -et meghívót lehet küldeni. Meg még plusz figyelgetni kell, mikor lesz 100% -os a támogatói státuszod.
Szóval ha nem tejelsz nekik, akkor ennyire megnehezítik a meghívóküldést. Én meg úgy vagyok vele fizessen nekik a halál. Nem erről kéne szólnia egy bittorrent közösségnek.
A másik, hogy ha meghívsz valakit felelősséggel tartozol érte. A meghívottad elkezd trollkodni vagy nem tartja be a szabályokat, akkot a meghívó is warn -t kap miatta.
Remélem így már érthető..
Köszi a sok választ!
Csak sajnos nincs semelyik ismerősömnek, mit lehet csinálni, hogy ingyen bekerüljek???
Nagyon be szeretnék kerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!