Minecraft Szerver bérlés ingyen? Többi lennt!
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem hogy van-e ilyen oldal ahol van ingyen minecraft szerver hosting lehetőleg 24/7 ha valak megad nekem egy normális oldalt akkor kap tőlem cserébe egy olyan oldalt amin ingyen van cod 4 cod 2 cs1.6 cs source hosting és ezek teljesen ingyen !!!2012. márc. 29. 15:33
12/20 anonim válasza:
www.gratisserver.hu 2 órára ingyen szerver
13/20 anonim válasza:
www.gratisserver.nu 2 órára ingyen szerver
14/20 Kuris Jànos válasza:
Van 2015 ben is jó ahonnan csinálhatsz Aternos.org
15/20 dominik310703 válasza:
Igen van ilyen oldal ahol tudol ingyen szervert bérelni itt is a link de meg is veheted 770ft/hó [link]
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
nekem ez mükszik csak 1 óránként ulyra kell csinálni de minden meg marad [link]
18/20 andris4343 válasza:
A Serverprot megprobálhatod lehet ingyen is de lehet pénzért is használom már régota nem laggol ! ha pénzért veszed akkor kicsit drága
19/20 anonim válasza:
ez nem olyan nagy cucc de ingyen van és egyszer elfelejtettem leállítani egészen reggelig ment XD
20/20 Nils válasza:
aternos.org ingyenes szerverek örökké sokféle szoftver bedrock java. 1.18.2 is van. Lehet világot feltölteni letölteni. A legjobb megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!