Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hova forduljak ha nem szeretné...

Hova forduljak ha nem szeretnék fészbuk idővonalat? Hallottam, hogy mindenkinek automatikusan átállítják, de én nem akarom! Mi a teendő?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 20:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Sajnos el kell fogadni, hogy megkapod. Sokan nem akarják, így csak csendben magunkba folytjuk káromlásainkat. :(
2012. márc. 28. 20:13
 2/14 anonim válasza:
Mit jelent ez a facebook idõvonal? Mi lenne a feladata?
2012. márc. 28. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de megmondanátok, hogy ez mi? Nem vagyok fenn a face-n, voltam ,de inkább töröltem magam, tehát nem vagyok otthon a témában. Köszi.
2012. márc. 28. 20:19
 4/14 anonim válasza:
jól tudod. mindenkinek automatikusan átállítják, ha akarja, ha nem. fordulni nem tudsz semmilyen fórumhoz. ha ilyen feltételek mellett nem akarsz facebookolni, deaktiválhatod az accountodat. tudom, h ez most elég parasztul hangzik - ez azért van, mert a fb üzemeltetők direkt ilyen parasztul csinálják
2012. márc. 28. 20:25
 5/14 anonim válasza:
100%
Azért ha minden olyan, akinek ez nem tetszik, törölné magát, megnézném mit csinálnának.
2012. márc. 28. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

pedig sokkal jobb mint a régi

mindenkinek idővonalas lesz

2012. márc. 28. 20:28
 7/14 anonim válasza:
De jó, pedig én azt hittem hogy van egy választási lehetőség.... Nekem még nem állt át szerencsére, de ha automatán átállítják, akkor rohadtul nem fogok örülni. Ki se tudok belőle jönni.
2012. márc. 28. 20:30
 8/14 anonim válasza:
Mondjátok már meg, hogy mit jelent ez?
2012. márc. 28. 20:37
 9/14 anonim ***** válasza:
adig még nemvolt ez a szar nemvolt lagos a profilom -.-
2012. márc. 28. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
már nem csak egy profilképed van hanem van mögötte ilyen hátér is amugy ott a google barátod,képep----facebook idővonal és tessék itt egy kép arrol ha rákatintasz valakinek a profiljára és van neki idővaonala,és tetszés szerint tölthetsz fel képet ... [link] és amugy idősorendben kiirja,hogy mi mikor volt a regisztrálásodtol egészen máig és irja a dátumokat is....
2012. márc. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!