Hova forduljak ha nem szeretnék fészbuk idővonalat? Hallottam, hogy mindenkinek automatikusan átállítják, de én nem akarom! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 20:12
1/14 anonim válasza:
Sajnos el kell fogadni, hogy megkapod. Sokan nem akarják, így csak csendben magunkba folytjuk káromlásainkat. :(
2/14 anonim válasza:
Mit jelent ez a facebook idõvonal? Mi lenne a feladata?
3/14 anonim válasza:
Bocs az offért, de megmondanátok, hogy ez mi? Nem vagyok fenn a face-n, voltam ,de inkább töröltem magam, tehát nem vagyok otthon a témában. Köszi.
4/14 anonim válasza:
jól tudod. mindenkinek automatikusan átállítják, ha akarja, ha nem. fordulni nem tudsz semmilyen fórumhoz. ha ilyen feltételek mellett nem akarsz facebookolni, deaktiválhatod az accountodat. tudom, h ez most elég parasztul hangzik - ez azért van, mert a fb üzemeltetők direkt ilyen parasztul csinálják
5/14 anonim válasza:
Azért ha minden olyan, akinek ez nem tetszik, törölné magát, megnézném mit csinálnának.
6/14 anonim válasza:
pedig sokkal jobb mint a régi
mindenkinek idővonalas lesz
7/14 anonim válasza:
De jó, pedig én azt hittem hogy van egy választási lehetőség.... Nekem még nem állt át szerencsére, de ha automatán átállítják, akkor rohadtul nem fogok örülni. Ki se tudok belőle jönni.
8/14 anonim válasza:
Mondjátok már meg, hogy mit jelent ez?
9/14 anonim válasza:
adig még nemvolt ez a szar nemvolt lagos a profilom -.-
10/14 anonim válasza:
már nem csak egy profilképed van hanem van mögötte ilyen hátér is amugy ott a google barátod,képep----facebook idővonal és tessék itt egy kép arrol ha rákatintasz valakinek a profiljára és van neki idővaonala,és tetszés szerint tölthetsz fel képet ... [link] és amugy idősorendben kiirja,hogy mi mikor volt a regisztrálásodtol egészen máig és irja a dátumokat is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!