Mi a teendő ilyenkor?
Ellopták az iskolában a fogasról a kabátomat. Elmagyaráztam a tanárnőmnek, hogy hogyan néz ki a kabát, mutattunk az osztálytársaimmal is képet róla, elmondtuk, hogy el volt szakadva belül.
Nos...Rá talán 1-2 hétre egy lány, aki régen osztálytársunk volt, csak lebukott tőlünk, az én kabátomban jelent meg az iskolában. Én biztos voltam benne, hogy az enyém a kabát. A tanárnőmmel és az egyik osztálytársammal, aki bizonyítani tudta, hogy enyém az a kabát, félrehívtuk a lányt, hogy vegye le és mutassa meg , hogy benne van-e a szakadás. Mit ad isten..ebben is épp ugyanott volt. Visszaadta nekem a kabátot, de még délután az anyja megfenyegetett,hogy adjam neki vissza, mert különben nem lesz jó vége. Azt állította az a kabát az ő lányáé, pedig mindenki igazolni tudott, hogy az enyém.
Ma amikor jöttünk haza az iskolából busszal a lány (amiért nem szálltam le vele az előttünk levő városban , hogy beszéljek az anyjával) megfogta a táskámat és lerohant vele a buszról... Benne voltak az irataim, minden cuccom , pénz stb. A sofőr felhívta a rendőrséget, mert kés volt náluk meg minden ilyesmi és ott volt az anyjával és arra várt, hogy én lemenjek a táskámért és addig 'beszélgessenek velem' . Miután rájött az anyja, hogy a rendőrségnek telefonált a sofőr, vissza dobta a buszra a táskámat és megfenyegetett, hogy ennek ezzel itt még nincs vége és készüljek fel, hogy ezért még kapni fogok. Mit tegyek? Nagyon félek... Anyukám sem tudja, hogy mit tegyek :S Kérlek segítsetek, fogalmam sincs mit tegyünk ! 18/L
Roma család?
FEljelenteném, hogy megfenyegettek! Több tanú is van rá, nem?
Nem hinném, hogy romák, de teljesen úgy élnek. Igénytelenek, és hát... aki lány létére ilyet csinál, ne is mondjam, hogy arról mi a véleményem :S
Nem tudom. Nem szeretnék az ő szintjére lesüllyedni. Meg az a barátom, aki megfenyegetné őket, nem lehet majd ott mindig a sarkamban, hogy vigyázzon rám. :/
és ezzel törődne a rendőrség, hogy engem megfenyegettek? :S
Igen, vannak rá szemtanúk, az egész busz :D
Szerintem először vegyél egy gázsprayt, 1500 Ft. Ne mutogasd a suliban, mert oda nem lehetne bevinni.
Mindenképpen tedd meg a feljelentést, hiába adta vissza a kabátot/táskát, ez lopás és büntetendő. Azért akarnak megfélemlíteni, hogy ezt elkerüljék. Viszont a fenyegetőzés is büntetendő, így már halmozódnak a dolgok, ez már letöltendő gyanús is lehet, tehát érdemes gyorsan cselekedni.
Ha ezt nem teszed meg, akkor tovább zaklatnak majd, aminek testi sértés is lehet a vége, vagy rosszabb. A börtönben a helye az ilyeneknek, de ehhez az is kell, hogy erőt vegyél a félelmen.
ELŐSZÖR IS MINDENKÉPPEN BESZÉLJ A SZÜLEIDDEL!!!!!!!!!
A FELJELENTÉST MINDENESETRE MEGTENNÉM.
KÉSSEL FENYEGET, MERT A LÁNYA LELOPTA RÓLAD A SAJÁT KABÁTOD...........
DÖBBENET!!!!!!
igen, az :S elképesztő, hogy milyen világban élünk :S
én lehetnék felháborodva , hogy hogy tehetett ilyet... Nem hogy még ő ! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!