Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az MLM (multi level marketing)...

Az MLM (multi level marketing) röl mit tudtok? érdemes belefogni? Tényleg lenn benne haszon mint ahogy azt 1 oldalon leirják?

Figyelt kérdés
biznisz,munka,internet
2012. márc. 28. 19:02
1 2
 11/15 anonim válasza:
53%
Kiváló árukapcsolások. Nem hittem, hogy van nagyobb genyaság, mint a méregdrága oktatóanyagok, meg szemináriumok.
2012. ápr. 26. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Engem is be akartak szervezni, de hát nem költök ezreket előadásokra meg más egyéb rendezvényekre, se tréningekre, mikor halovány lenne az esélye, hogy ebből bármi is megtérülne nekem. Jó lenne, ha a "térítők" olyanokat keresnének, akiknek alkalmasságát erre az üzletre meg tudják állapítani valamekkora ismeretség alapján, nem pedig boldog-boldogtalannak kánaánt ígérni "kemény" munka árán.
2012. ápr. 26. 12:16
 13/15 anonim válasza:
csak h pozitív vélemény is legyen, én benne vagyok egy MLM rendszerben és csak nyertem rajta :) de tényleg nagyon oda kell figyelni h melyiket választod, mert sok átverés és csapda van :) mindent olvass el többször, alaposan mielőtt bármit is aláírsz!
2013. okt. 10. 21:46
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Látom jól le lettem pontozva. Gondolom a lefelé mutató kéz gyerekkoruk óta meghatározó része volt az életüknek, onnét a megszokás. Az értve olvasás nem az erősségük, nem MLM meg a kalapom előttük. :)
2013. okt. 11. 01:27
 15/15 Keszte István ***** válasza:
85%
Ha olyan területen tudsz üzletet építeni, ahol még nem ismerik a terméket, gyorsan sok pénzt kereshetsz, de tényleg csak elszántaknak való az MLM, és a belekezdők döntő többsége nem keres vele a hangzatos ígéretek ellenére sem!
2014. szept. 25. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!