Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan birok google-t alaperte...

Hogyan birok google-t alapertelmezet keresőnek állitani?

Figyelt kérdés

Próbálkozok mindenhogy de nem megy itt van a 2 link hogy tudjatok,hogy mire gondolok :

[link]

[link]

2012. márc. 22. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. A beállításokban az alapoknál, nézd meg a keresés hogyan van beállítva. A keresőmotorok kezelése - itt is válasz a google-ot. Remélem így jó lesz.
2012. márc. 22. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
válaszd*
2012. márc. 22. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

A képekből azt látom, hogy a Firefox böngészőt használod. Gondolom ezt akarod alapértelmezett böngészőnek beállitanod.

De az is lehet, hogy ez van beállitva csak Te a Google keresőszolgáltatónak az un. Kezdőlapját /ahol középen van a Google felirat/ azt akarod megjeleniteni, ha a Firefoxra kattintasz.

Vagyis ezt: [link]

A Google-t uis nem lehet alapértelmezettnek beállitani, mert ebből a keresőszolgáltatóból csak egy van és ezt hivjuk elő különböző böngészőprogikkal. Te pl. a Firefox-al.

Tehát ha Firefoxnál a Google Kezdőlap előhozatala érdekel, vagyis hogy a Firefox minden egyes inditásakor a Google feliratos kezdőlapja jöjjön elő, akkor jelezzed.

Nyisd meg a Firefox-ot

2012. márc. 22. 11:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem az.Régebben ugyanezen a weboldalon irtam be a keresést és akkor rendesen google-al keresett rá.Ezt szeretném újra vissza állitani
2012. márc. 22. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Most már jobban érthető.

Tehát alapértelmezett böngésződ a Firefox, de azt akarod, hogy a Firefox böngészőben az alaopértelmezett keresőmotor a Google legyen.

[link]

[link]

2012. márc. 23. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha felül bemégy az Eszközök majd azon belül a Beállitások menűbe, akkor ez az ablak jön elő.

Ebben a Kezdőlap rovatba ird be: http:google.com, majd okézd le, zárd be a böngészőt, inditsd ujra és a Kezdőlapod a Google lesz.

Ha gmail-os vagy, innen bejelentkezve a gmailba, a felső menüsor alatt kapcsolatosan megjelenik egy hasznos menűsor.

[link]

2012. márc. 23. 06:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Helyesen: [link]
2012. márc. 23. 06:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget.a google.com nélkül is keres a googlen csak beirtam oda fel hogy about:config és alapértelmezetre raktam ahol yahoo volt.
2012. márc. 23. 07:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megszenvedtem a zöldkézre kattintásért, akkor kattints már rá!
2012. márc. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!