Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom beállítani a...

Hogy tudom beállítani a Google-t alapértelmezett keresőnek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl. ha a címsorba beírok egy szót, akkor rögrön rákeres google-ban. Most tértem át a Mozillára, ezelőtt Internet Explorert használtam, ott be volt állítva de itt nem tudom hogy kell. köszönöm, ha valaki segít! :)
2008. okt. 23. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Firefoxnál elvileg alapból google-n keres, vagy ha van olyan .com/.hu vagy egyéb tld-végződésű weboldal akkor arra ugrik, illetve használja a jó napom van effektust, ha megfelelő mennyiségű az adott oldalban a keyword akkor egyből az oldalra ugrik, remélem érthető volt:D
2008. okt. 23. 21:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Érthetőnek érthető volt, csak nekem a yahoo van beállítva, ls vissza szeretném állítani google-ra... Azért köszi :D
2008. okt. 24. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

A Firefox oldalon: > Eszközök

A legördülő menüben: > Beállítások

Az általános fülön, a Kezdőlaphoz beírod:

[link]

LeOKézod!

2010. febr. 20. 17:24
 4/8 A kérdező kommentje:
nem, én arra gondoltam, hogyha valamit beírok a címsorba akkor nekem yahoo-n keres rá, és én google-n szeretném. de azért köszi
2010. febr. 20. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értettem, akkor, ha a címsorban levő keresőben rákattintasz a kis, lefelé mutató háromszögre, akkor kapsz, egy legördülő menüsort: (lásd a képen)

[link]

Ott a keresőszolgáltatások kezelésénél, felveszed, vagy kijelölöd a Google-t.

Talán segítettem,vagy, lehet, hogy nem értem a kérdést!

2010. febr. 20. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:

1. az Internet Explorer Eszköztáron kattints, a kék színű csavar kulcsra.

2 Eszköztár beállítások panelen, Keresés fülre (baloldalt, felülről az első)

3. Keresési funkciók: "A Google legen az alappértelmezett kereső, és maradjon is az" = a jelölő négyzet, BEPIPÁLVA.

4. "Értesítés ennek a beállításnak a módosulásáról" = jelölő négyzet, bepipálva.

5. Mentés

2010. febr. 20. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Állitsd be kezdőlapnak a keresőt: www.google.hu/firefox

Itt állítsd be: Eszközök/Beállitások/Általános/Kezdőlap.

Még sok mindent beállíthatsz, pl.a Menű ikonjait. Nézet/Eszköztárak. Egérrel behúzhatod a sorba.

2010. febr. 20. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Mozilla Firefox menű JOBB oldalon fent kis nagyítóval. Itt megkeresed a Google-t. Ok és kész.
2011. márc. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!