Van esély még rá, hogy lejöjjön ez a torrent?
81%-nál tart,majdnem lejött már,de megállt.elve nem volt seeder,azért is csodálkoztam,hogy jön,(talán a 47 peer miatt jött)de most megállt.van esély rá,hogy még beinduljon valamikor?vagy ez megpusztult?
nem vagyok annyira otthon ebben a torrentezésben,használni tudom,szóval nézzétek el,ha valami hülyeséget írnék :)
Ha egy hét után nem mozdul szvsz. kuka.
A peer-be a leecher és seeder is beletartozik!
G.
Ha publikus forrásból töltöd, kapcsold be a DHT-t (és engedélyezd a torrent tulajdonságaiban). Megkerüli a trackereket, és olyan felhasználókat keres, akik seedelnek valahol. Rájuk kapcsolódva meglehet szerezni akár a maradékot.
Vagy vársz néhány napot-hetet, hátha akad majd seeder. Ha nem olyan régóta töltesz (pár órája), akkor még nem láthattad hogy más napszakokban van-e elérhető seeder, mert ahol most éjszaka van, ott lehet van seeder, de nem megy a gépe, míg ha nálunk lesz éjszaka és ott nappal, akkor meg lenne seeder.
Zárt oldalon viszont csak a reseed kérése segíthet, ott a DHT tiltva van globálisan.
publikus forrás alatt azt érted,hogy nem regelős torrent?
thepiratebay-es torrent(gondolom ez publikus).
egyébként kösz a válaszokat!
dht engedélyezve volt eddig is.
egyébként 3 napja töltöm(persze megszakításokkal,de 3 napja indítottam "útjára")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!