Hogyan kell letölteni az nCore oldalról?
Figyelt kérdés
Mert nekem valamiért nem lehet azt írja ki hogy: Az alkalmazás nem található. Akár filmet akár játékot akarok letölteni!:/2012. márc. 13. 19:19
1/7 anonim válasza:
Ha hülye vagy hozzá akkor minek van?
Más emberek a maradék hajukat odaadnák egy ncore-ért
2/7 anonim válasza:
De mire oda jutnak, hogy lesz nekik addigra kihullik magától is
3/7 anonim válasza:
Elsővel értek egyet. Ha ahhoz hülye vagy, (már megbocsáss) hogy eljuss a "segédlet szőkéknek" menüpontig, akkor neked nem való ez.
Sok hozzáértő sokat adna egy nCore meghívóért...
G.
4/7 anonim válasza:
Most mér kell basztatni ezért??Nem biztos hogy ő ront el valamit hanem lehet hogy az ncore vagy az a letöltő program szar amit ő használ...-.-
5/7 anonim válasza:
"Most mér kell basztatni ezért??Nem biztos hogy ő ront el valamit hanem lehet hogy az ncore vagy az a letöltő program szar amit ő használ...-.-"
Ja, lehet.
Az is lehet, hogy normálisan is fel lehet tenni egy kérdést, leírva a körülményeket.
Az is lehet, hogy a fórumban/helpdesknél kellene kérdezni.
Az is lehet, hogy el kéne olvasni a GYIK-et, meg a szabálytatot, segédletet.
G.
6/7 anonim válasza:
A kérdés kiírójának: Nem kell parasztokkal foglalkozni... én már megszoktam, hogy a kérdésre képtelenek értelmesek... értelmes választ adni... Szóval szard le őket!
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!