Miért néz ki másképpen az Adobe weboldala a gépemen?
Figyelt kérdés
Windows XP-s gépem van és csak a Firefoxot használom. Eddig nem volt gondom ezzel a weboldallal, de most úgymond képhiányos lett, mert csak a szöveget jeleníti meg (1-2 képpel). A magyar nyelvű verzió is ugyanúgy néz ki.
Mi lehet ennek az oka? A könyvtári gépen meg a barátnőm gépén látszik, pedig azok is XP-sek és Firefoxon néztem meg.
Egyszer a Wikipédia is így nézett ki, de az már jó, pedig nem állítottam rajta semmit.
2012. márc. 12. 19:15
1/4 odordaniel válasza:
Esetéeg törölj minden ideiglenes fájlt amit lement a firefox az talán segít
2/4 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a Nézet menü Oldalstílus opció alapra van -e állítva vagy nincs-re. Ha a nincs van bejelölve, akkor nekem is hasonlóan néz ki.
3/4 A kérdező kommentje:
vírusirtó: sajnos, ez nem segített. Megpróbálom az első válaszadó tanácsát követni, bár félek, hogy ezek után nem fog működni a Firefox, mert régebben kitöröltem egypár fájlot, és ezek után nem működött a Firefox.
2012. márc. 13. 19:33
4/4 odordaniel válasza:
HAsználd ezt a programot. [link] ez egy elég jó program akinek csak tudom telepítem és bíztatom is hogy havonta 1x szabadítsa rá a gépre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!