Az Aseedet-et fel lehet jelenteni?
Ha te meg mered tenni, hogy feljelents valakit, aki pénzért jogvédett termékek terjesztését segíti elő úgy, hogy te is ezt teszed, akkor hajrá. Mivel te is terjesztő vagy, ugyanúgy részt veszel a jogsértésben, és elővehetnek érte. Mert ha megvizsgálják hogy miért történt a sikkasztás, rá kell jönniük hogy milyen ügy, szolgáltatás kapcsán valósult ez meg. Ami ha jogsértő, akkor amiatt is vizsgálatot indítanak.
(pont a napokban büntettek meg valaki 8 millára, mert filmeket terjesztett - igaz fizikailag, de a neten terjesztés is ugyanúgy tiltott)
Még a(z informatikai jellegű) hírekben is ezt nyomják, hogy most a seedszervereseket készülnek elővenni, amibe te is beletartozol. Aki ilyen szolgáltatásra fizet elő, vállalja a kockázatot és a következményeket is, de ha te magadra hívod a zsarukat, magadtól ülsz be a szopóbódéba.
Inkább csöndesen lépj le, és gondold meg, hogy megéri-e fizetni ilyenre, vagy inkább pár órával többet seedelsz otthon, de nagyobb biztonságban.
seed szerver forgalmazót nem jelenthetsz fel mert átvert,úgy ahogy kábítószer dílert se szokás feljelenteni mert rossz minőségű anyagot adott,érted...
mellesleg aki aseedre befizet az vállalja a következményeket,én már kb egy éve pórul jártam velük,többi felhasználóval együtt,nem értem hogy üzemel még,ki az a marha akinek nem jutott el a fülébe hogy ez egy tróger banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!