Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az Aseedet-et fel lehet...

Az Aseedet-et fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
(aseed.hu)Nagyon sok embert átvertek.Megállították a seed szerverüket, és nem indítják el nagyon sok ember bérelt ott seed szervert, és egyenleg is volt rajta az is eltűnt.Fel lehet Őket jelenteni?
2012. márc. 11. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2012. márc. 11. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha te meg mered tenni, hogy feljelents valakit, aki pénzért jogvédett termékek terjesztését segíti elő úgy, hogy te is ezt teszed, akkor hajrá. Mivel te is terjesztő vagy, ugyanúgy részt veszel a jogsértésben, és elővehetnek érte. Mert ha megvizsgálják hogy miért történt a sikkasztás, rá kell jönniük hogy milyen ügy, szolgáltatás kapcsán valósult ez meg. Ami ha jogsértő, akkor amiatt is vizsgálatot indítanak.

(pont a napokban büntettek meg valaki 8 millára, mert filmeket terjesztett - igaz fizikailag, de a neten terjesztés is ugyanúgy tiltott)

Még a(z informatikai jellegű) hírekben is ezt nyomják, hogy most a seedszervereseket készülnek elővenni, amibe te is beletartozol. Aki ilyen szolgáltatásra fizet elő, vállalja a kockázatot és a következményeket is, de ha te magadra hívod a zsarukat, magadtól ülsz be a szopóbódéba.

Inkább csöndesen lépj le, és gondold meg, hogy megéri-e fizetni ilyenre, vagy inkább pár órával többet seedelsz otthon, de nagyobb biztonságban.

2012. márc. 11. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:

seed szerver forgalmazót nem jelenthetsz fel mert átvert,úgy ahogy kábítószer dílert se szokás feljelenteni mert rossz minőségű anyagot adott,érted...

mellesleg aki aseedre befizet az vállalja a következményeket,én már kb egy éve pórul jártam velük,többi felhasználóval együtt,nem értem hogy üzemel még,ki az a marha akinek nem jutott el a fülébe hogy ez egy tróger banda.

2012. márc. 11. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor ezt sokan megszívtuk, mert mindenkit átvertek :( Épp csak 2-3 napja vettem meg a csomag 3-at, és pár nap mulva jött ez a leállás az állítólagos alaplap csere mesével
2012. márc. 11. 14:32
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ők voltak a legjobbak mert smsbe akár 24òrara is fizethetem de sajnos vakami történt velük vagy szándékoson átvertek mindenkit vagy kefoglalták a szervert! nekem egy ezresem veszedt
2013. ápr. 15. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!