Gmail-ben meg lehet változtatni a saját nevem?
jobb felső sarokban klikk a nevedre---mgjelenő helyi menüben klikk a fiókbeállításokra---abban pedig klikk a
E-mail címek és felhasználónevek
E-mail címek
*********@gmail.com (Elsődleges e-mail cím)
Szerkesztés szóra---ezek után már tudod a neved változtatni.
Kedves vagyokakilehetek:) Tudom, hogy jó választ írtál, azért is nyomtam neked rögtön a zöld kezet. Amikor a kérdező visszaírt, rögtön utánanéztem én is a fiókomban. Nagyon elcsodálkoztam, mert nekem sem adta ki a személyes adatok megváltoztatása lehetőséget. Vagyis csak az ország, időzóna jelent meg,és az email cím megváltoztatása. Meg is lepődtem! Azért írtam ki a második választ, mert nálam így működik. Nem hagyott békén a dolog, beléptem a másik fiókomba is. Ott minden simán ment. Pontosan úgy ahogy leírtad. Tehát fogalmam sincs, miért van ez. Lehet a kérdezőnél is fennáll ez a probléma?
Szia, további szép napot:)
Nekem is sikerült:
Fogaskerék/Beállitások/Fiókok és importálás/e-mail küldése erről a cimről: adatok szerkesztése
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!