IKEA-s ébresztőórámat szeretném fiatalossá, egyedivé változtatni. DIY, kreatív, saját készítéses ötletek? Lent találtok róla képet.
Figyelt kérdés
Ez volna, csak egy ennél rondább, mocsárzöld színben. Festék befogná? Ilyen gumis anyaga van. Dekopázsolni lehet rá?
2011. jún. 21. 18:13
1/4 anonim válasza:
Diszítsd ki matricákkal, vagy öntapadó tapétával.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat. A műszőrme valahogy nem az én stílusom, matricáim nincsenek, így marad a tapéta. de lehet h decoupageolok rá :)))
2011. jún. 24. 10:37
4/4 anonim válasza:
szerintem menj be egy hobbyboltba, es kerdezd meg h gumis feluletre milyen festeket ajanlanak. :) en ha nemtudok donteni vagy tanacstalan vagyok akkor elarusitonok segitseget kerem. vannak jo otleteik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!