Hogyan tudnék váltani, és változtatni?
21 éves vagyok,és nem tudom mihez kezdjek,végeztem már sulival,de nem nagyon tudok elhelyezkedni,minden nap legalább egy helyre elmegyek érdeklődni hát ha,de nehéz elhelyezkedni még nekem fiatalnak is.az a legnagyobb bajom,hogy tragédiaként élem ezt meg,sok haverom,ismerősöm dolgozik barátnőjük van,szó szerint élnek,mennek mindenfelé!
nem irigykedem rájuk,csak ez lehangoló számomra,megpróbálok minden napra valamit kitűzni,hogy jobban elviseljem ezt az egész unalmas életformát,de nem tudok már mit kitalálni,nem gondolkodok hülyeségeken öngyilkosság,vagy ilyesmi,csak szeretnék élni!itthon is adni pénzt,amióta végeztem suliban teljesen magamba fordultam,volt barátnőm régen,haverjaim mentünk mindenfelé kirándulni stb,a családdal is megromlott a viszonyom nem beszélek velük,mert nem tudok a szemükbe nézni,és félek hogy ez egyre rosszabb lesz.
Milyen szakmád van?
"minden nap legalább egy helyre elmegyek érdeklődni" miért? Szerintem inkább a neten keresgélj, hozzánk is mindennap bejönnek, hogy van-e munka, de ez borzasztó idegesítő... Ezért van a net. Profession.hu, egyebek :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!