Ezt a modemet hogy kell be konfigolni? (lent)
Figyelt kérdés
TP-LINK TD-8816. Mert vettem egy ilyet és az ADSL led nem világít rajta akár mit csinálok vele. És azt megköszönném ha valaki elmagyarázná érthetően lépésről lépesre hogy hogy kell be konfigolni meg hogy mit csináljak vele hogy világítson az ADSL led lámpa rajta.
Előre is Köszönöm!
2012. márc. 10. 11:58
11/14 A kérdező kommentje:
Egyszer sikerült elérni azóta nem! És végig is mentem rajta de az a baj hogy a végén csak az ADSL nem volt kipipálva a többi mindenn ki volt
2012. márc. 10. 13:11
12/14 legendavagyok01 válasza:
De van router-ed, mivel ez modem és router egyben. Ha nem éred el a webes felületen, akkor eleve gond van. Vagy nem megfelelően van összekötve (bár mivel egy lan és egy telefon port van, ezt nem lehet eltéveszteni).
Megnézheted, tcp beállításokban automatikus ip cím kérés be van-e beállítva:
13/14 A kérdező kommentje:
Csak a 6-os verziót tudtam felrakni mert más nincs ott.
2012. márc. 10. 13:38
14/14 A kérdező kommentje:
És igen be van állítva az automatikus ip keresés
2012. márc. 10. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!