Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt vissza egyes...

Miért nem tölt vissza egyes fájlokat az uTorrent?

Figyelt kérdés
Amit BitHUmen-ről töltök le, azt nem tölti vissza. Hiába töltöttem le pár filmet. Nem tölti vissza. 1 nap alatt 1 megát sem töltött fel, pedig egész nap hagytam. Valamit be kell állítani? Amúgy nem is írja, hogy feltöltés, és az a fura benne, hogy nem csinál velük semmit. Kiírja, hogy megosztás, és semmi. Mit csináljak vele? Ha máshonnan töltök le valamit, akkor azt feltölti, csak ezzel csinálja ezt..
2012. márc. 8. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Olvasd el a torrentezés alapjait.

G.

(leecherek - seedelés)

2012. márc. 8. 15:29
 2/10 A kérdező kommentje:

Seed az van kb 400, csak nincs kapcsolódva 1 sem.

De, ha írnál 1 rendes választ, azt megköszönném..

2012. márc. 8. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem tölti vagy más torrentek is futnak mellette. Nekem is ott áll néha egy csomó és egy byte-ot nem seedelt fel.
2012. márc. 8. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Új filmeket töltöttem le, s ha csak 1 megy, nem mozdul. Hiába van 400 Seed-je. Akármennyi lehet. Nem működik. Haveromnak működik minden.
2012. márc. 8. 16:02
 5/10 A kérdező kommentje:
De 1 játékot mikor töltök fel, akkor azt rendesen a normális feltöltési sebességgel tölti, csak az a piratebay-ról van.. Ott van kb 10-30 Seed-em, szóval nem értem.
2012. márc. 8. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Még mindig a leechereket kéne nézni...

G.

2012. márc. 8. 16:35
 7/10 A kérdező kommentje:
26/117-t ír, de a feltöltési sebesség mindig ratyi..
2012. márc. 8. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:

milyen típusú a neted?mobil vagy adsl?ha mobil akkor lehet hogy a gyenge sebesség az oka.ha adsl akkor valószínüb hogy az utorrented van rosszul beállítva.

de függ a szolgáltatótól is.az UPC korlátozza a netedet ha az előfizetésed x szorosát eléred 3 hónapon keresztül arra hivatkozva hogy nem támogatják a torrentezést.ez 10mb/s netnél 300gb/hó volt az én esetemben.

2012. márc. 10. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
a netemhez semmi köze, mert másik file-t tölt fel csak a bithumeneseket nemtölti fel..
2012. márc. 10. 20:30
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor a bithumenen nézd meg a profilod beállításainál hogy miért vagy passzív módban.vagy a legegyszerűbb ha megkérdezed az oldal1 moderátorától/tulajától.
2012. márc. 11. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!