Miért nem tölt vissza egyes fájlokat az uTorrent?
Figyelt kérdés
Amit BitHUmen-ről töltök le, azt nem tölti vissza. Hiába töltöttem le pár filmet. Nem tölti vissza. 1 nap alatt 1 megát sem töltött fel, pedig egész nap hagytam. Valamit be kell állítani? Amúgy nem is írja, hogy feltöltés, és az a fura benne, hogy nem csinál velük semmit. Kiírja, hogy megosztás, és semmi. Mit csináljak vele? Ha máshonnan töltök le valamit, akkor azt feltölti, csak ezzel csinálja ezt..2012. márc. 8. 15:02
1/10 anonim válasza:
Olvasd el a torrentezés alapjait.
G.
(leecherek - seedelés)
2/10 A kérdező kommentje:
Seed az van kb 400, csak nincs kapcsolódva 1 sem.
De, ha írnál 1 rendes választ, azt megköszönném..
2012. márc. 8. 15:36
3/10 anonim válasza:
Szerintem senki sem tölti vagy más torrentek is futnak mellette. Nekem is ott áll néha egy csomó és egy byte-ot nem seedelt fel.
4/10 A kérdező kommentje:
Új filmeket töltöttem le, s ha csak 1 megy, nem mozdul. Hiába van 400 Seed-je. Akármennyi lehet. Nem működik. Haveromnak működik minden.
2012. márc. 8. 16:02
5/10 A kérdező kommentje:
De 1 játékot mikor töltök fel, akkor azt rendesen a normális feltöltési sebességgel tölti, csak az a piratebay-ról van.. Ott van kb 10-30 Seed-em, szóval nem értem.
2012. márc. 8. 16:04
6/10 anonim válasza:
Még mindig a leechereket kéne nézni...
G.
7/10 A kérdező kommentje:
26/117-t ír, de a feltöltési sebesség mindig ratyi..
2012. márc. 8. 16:53
8/10 anonim válasza:
milyen típusú a neted?mobil vagy adsl?ha mobil akkor lehet hogy a gyenge sebesség az oka.ha adsl akkor valószínüb hogy az utorrented van rosszul beállítva.
de függ a szolgáltatótól is.az UPC korlátozza a netedet ha az előfizetésed x szorosát eléred 3 hónapon keresztül arra hivatkozva hogy nem támogatják a torrentezést.ez 10mb/s netnél 300gb/hó volt az én esetemben.
9/10 A kérdező kommentje:
a netemhez semmi köze, mert másik file-t tölt fel csak a bithumeneseket nemtölti fel..
2012. márc. 10. 20:30
10/10 anonim válasza:
akkor a bithumenen nézd meg a profilod beállításainál hogy miért vagy passzív módban.vagy a legegyszerűbb ha megkérdezed az oldal1 moderátorától/tulajától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!