Valójában a freemail egy nagy rakás sz. R?
bejelentkezek és se a bejövő, se az elküldött, se semelyik mappát nem jeleníti meg, kiírja hogy "Nem sikerült betölteni a mappáidat, próbáld újra!." ezután "A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02221)"
Hiába vártam már többször 30 percet,semmi nem történt. Hogy a bánatba lehetséges ez???? Azért fontos,mert mostanában váltok munkahelyet,és a ma reggeltől hibás fiókomat adtam meg egyik elérhetőségként. Üzentem is a freemail-bandának de egyelőre semmi. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kérdező. Nincs freemailes fiókom / hála a jó égnek, már csak abból kifolyólag sem, hogy egyre többen panaszkodnak rá/ namármost, vagy kiidegeled magad a lüke freemaillel, vagy váltasz:) Egy sokkal jobbra ahol ilyen gondokkal nem kell szembenézned. Nem, nem vagyok gmailes nagykövet, nem szokásom másokat meggyőzni a gmail nagyszerűségéről, mert nekik is vannak hiányosságaik, írom ezt 6 éves gmail használattal a hátam mögött.
De!!! A 6 év alatt sohasem fordult elő velem olyasmi, hogy ne kaptam volna meg az üzenetet, vagy ha regiztem egy oldalra, ne kaptam volna tőlük visszajelölést pár másodperceken belül... na, ez még sosem fordult elő. Tehát, vagy váltasz gmailre, vagy, idegelsz tovább? Ajánlatom, válts át gmailre / gmail.com/ Nem fogod megbánni! Üdv. további szép napot:)
Freemail:
Minden másnap *Adatbázis hiba. Lépjen be később*. Hát kell a kutyának az ilyen levelező! Engem nem enged be, de a spammereket igen, pocsék a spamszűrése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!