Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudok így regisztrálni a...

Tudok így regisztrálni a Teszveszre vagy nem?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt egyik akkori jó barátomnak megadtam a számlaszámom, hogy tudjon regisztrálni a Vaterára. Amikor szólt és adott pénzt, akkor kifizettem a számláit vagy, amit küldött neki a Vatera az eladásai után.

Volt idő, mikor nem használta a Vaterát, ezáltal úgy gondoltam, hogy nem is kell fizetni semmit, mert úgyis szólna (mint mindig is) és adna nekem pénzt, amit átutalok a Vaterának.

Hosszú idő után (kb. fél év) adott pénzt, hogy utaljam át, mert különben kitiltják. Én ezt meg is tettem.

Most szerettem volna regisztrálni, mert szeretnék eladni gyerekruhákat, erre a számlaszámommal nem lehet, mert egyszer már regisztráltak vele. Írtam az ügyfélszolgálatnak, leírtam, hogy mikor és miért "használták" a számlaszámom, de ők azt írták vissza, hogy ahhoz a számlaszámhoz tartozó adatokat és fiókot is kitiltották sorozatos fizetési késedelem miatt.

Az lenne a kérdésem, hogy így már egyáltalán nem tudok regisztrálni, még ha anno közöm nem volt ahhoz a fiókhoz csak segítettem valakinek?

Ha regisztrálok egy másik számlaszámmal, de én erről akarok utalni, akkor a 100 forint átutalása után lehetséges, hogy a saját számlaszámomról (ami az előző regben benne volt) intézem el a számlám a teszvezs felé?!

Kifognak ekkor tiltani?

2012. márc. 5. 17:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!