Teszveszre szeretnék regisztrálni és azt írja ki, hogy netbankon keresztül utaljak át 100 Ft-ot. Ezt a párom bankkártyájáról is megtehetem?
Elvileg a regisztráció teljesen ingyenes. Ezt is írja itt, ezen az oldalon:
Szerintem írj nekik, hogy mi van, mi a problémád a regisztrálással.
Valami félreértés lehet szerintem, nekem sincs netbankom, csak vásárolok a teszveszen, a teszvesznek még sohe nem fizettem semmit, csak az eladóknak.
De mondom, a legokosabb, ha írsz az adminoknak!
Azért kérik a 100 Forintot, hogy leellenőrizzék az adataid, valósan adtad-e meg a számlaszámod. Ez fontos, mert így szűrhetők ki a csalók.
Ha nincs netbankod, akkor felírod egy papírra a számlaszámukat, cég nevét és beküldöd a párod a bankba, ahol vezeti a számláját és utalsz nekik 100 pénzt. Azt jóváírják a TeszVeszes egyenlegeden, tehát nem vész el.
Jövőben egyébként jobb lesz, ha kértek netbank szolgáltatást, mert egyszerűbb úgy intézni a vásárlásokat, eladásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!