Hogyan tudnék egy wifis router segítségével két asztali számitógép közötti adatátvitelre? (LENT)
Van két asztali számitógép és egy wifis router. az egyik pc rendesen kábellel csatlakoztatva van a routerhez. a másik géphez nincs kábelem, azért az internetet úgy oldottam meg hogy van egy samsung galaxy ace mobilom azzal rá csatlakoztam wifire és USB kábelen megosztottam azzal a gépel az internetet és így van mind a kettő gépen internet mobil segítségével.
Néztem a cisco network magicba és ott a router nem jelzi a mobilomat hogy csatlakozva van.
És az lenne a kérdésem hogy, hogyan így mobil segítségével megtudok-e osztani fájlokat a két gép között, létre tudnék hozni valahogy egy lan hálózatot?
Valószínűleg a dupla címfordítás a gond, mivel a telefon is NAT -ol. Nincs rá ötletem, hogy hogyan kell kikapcsolni a NAT -olást a telón (ha egyáltalán lehet).
Párszár forint egy UTP kábel, de 2 eFt környékén USB -s Wi-Fi adaptert is kaphatsz. Ennyiért én tuti nem szopatnám magam ezzel a szokatlan megoldással, de persze te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!