Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hány follower-ed van Tumblr-ön?

Hány follower-ed van Tumblr-ön?

Figyelt kérdés

2012. márc. 3. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ó. Hát a fekete-fehér, elmeborult blogomon csak száz valamennyi van. Szóval, ja. Mondjuk én nem ilyen madarakat, virágokat posztolok. Vannak ott feldarabolt emberek, drogok, gyilkosság, vér, meg minden hasonló izgalmas dolog. Egyébként, szép virágok és gótikus kerítések is vannak!:D
2012. márc. 24. 07:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: most már tényleg érdekelsz. :)
2012. márc. 24. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor annyit megtehetek, hogy ezt a f~f blogom megosztom.:c who-is-satan.tumblr.com
2012. márc. 24. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogy csináljátok h ennyi követőtök van? :O nekem csak 6.. :(
2012. júl. 4. 07:22
 15/20 A kérdező kommentje:
Hogyha az vagy akinek írtam Tumblr.ön akkor azért van neked ilyen kevés mert egyrészt csak április óta blogozol másrészt, havonta 7-14 posztod van, harmadrészt nincs rólad sem leírás, sem kép, negyedrészt a blogod kicsit...összeszedetlen és nem átlátható. Vami normális theme-et kéne installálnod, és kitalálnod vmi témát amiről szól a blogod, nekem ugye ff dark blog, de lehet pasztel, hipszter, természet stb blog. A lényeg az igényesség. Írjál magadról lehetőleg angolul, így nem csak az a pár magyar ért aki fent van. Blogolj többet, nekem pl 1000 posztom van havonta. Ha meg már van pár száz followered, érdemes saját posztokat kitenni. Pl. gif, vmilyen szerkesztett kép, tudod miről beszélek. Nekem jelenleg 2,494 követőm van.
2012. júl. 4. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Ó. Nekem 2,239. Egy 'kicsit' elhanyagoltam az utóbbi időben, de majd megint nekiállok, emelett csináltam egy újat is. [igen, a who-is-satan, ami már sl0w-decay.]
2012. júl. 4. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:

értem... én is probálnám egyedibbé tenni a blogomat.

Te készíted a gifeket? hogyan? tudnál segíteni? :)

2012. júl. 6. 12:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg photoshoppal.
2012. júl. 6. 13:34
 19/20 A kérdező kommentje:
Én készítem igen. Photoshop CS5öt használok, a hivatalos honlapon le lehet tölteni egy 30 napos próbaverziót. Aztán a videót amiből megtetszik egy részlet és gifet szeretnék csinálni belőle, letöltöm youtuberól. Aztán ha ezzel megvagy, írj és és mondom h kell, ha nem jönnél rá magadtól, nagyon egyszerű amúgy kb 5 perc az egész, megfelelő vidit sokkal nehezebb választan.:D
2012. júl. 6. 15:25
 20/20 Naska válasza:
Sziasztok! En leirom a cimem! [link]
2012. júl. 10. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!