2/20 A kérdező kommentje:
Mióta vagy fent? nekem 701 van. Megadod a neved?
2012. márc. 5. 19:07
4/20 anonim válasza:
1,793.>w< Tavaly augusztus óta, azt hiszem.
5/20 A kérdező kommentje:
Én is augusztus óta vagyok fent, 1.793..az szép. Nekem most jelen pillanatban már 1.135 van. Megadod a neved?
2012. márc. 23. 11:42
6/20 anonim válasza:
kíváncsi vagyok mindkettőtök címére :)
7/20 anonim válasza:
Már 1,828. Címet sajnos nem adhatok.:c
8/20 anonim válasza:
Jesszum, ezt hogy csináltátok? :) Úgy értem, milyen témában blogoltok hogy ennyi követőtök van?
Én örülök ennek a 73-nak is (azóta jöttek XD).
9/20 anonim válasza:
Wooo~ Megint 1,854. Egyébként, ilyen lányok. Szóval azok az aranyos, helyes tumblr lányok.*-*
10/20 A kérdező kommentje:
Én fekete fehér, kicsit darkos vonalon mozgok. :) Gifeket készítek, sok követőt köszönhetek nekik, a legnépszerűbb gifemnek több mint mint 31,000 notes-a van. Most tényleg senki nem írja le a címét? Ne már. :) Én nem tudom leírni mert csúnya szó van benne és örökké kimoderálják. :D
2012. márc. 23. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!