Saját picasa-s képalbumomban hol tudom megnézni azt, hogy kik a rendszeres követői a képalbumoknak?
Sehogy.
Viszont követőid lehetnek azok, akikkel megosztottad. DE hogy ezek hányszor követnek, azt se tudod meg.
köszönöm!
egy ismerősöm nem picasa album tuljadonos, és mondja hogy kapott emailben értesítést (ahogy a normális követők), hogy új képet töltöttem fel...
és azt hol látom, hogy ki "tetszik"-elt egy-egy kéet? mertcsak azt látom, hogy hány embernek tetszik... de azt hogy ki az, azt látom valahol????
Itt van egy részletes magyarázat, görgess lefelé és a Megosztás valamint Beállitások részben választ kapsz kérdésedre:
Tehát lépj be Google fiokodba.
Kattints a Picasa web-re
Előjön a webed főoldala, neved alatt keresd a Megosztás linket/alatta boriték van/
Katt rá és küldjed egyenként vagy csoportosan az értesitéseket.
köszönöm!
(nem szeretnék én senkit meghívni, csak látni, hogy kik nézegetik az albumokat)
"Fotóink követői azok a személyek, akik bejelöltek minket (sokszor ismeretlenek). A követőink e-mail értesítést kapnak, ha nyilvános galériánkba új albumot, vagy fotót töltünk fel. Számítsunk rá, hogy néhányan összetévesztik a küldeményt az általunk indított megosztással." - ehhez szeretném a követést megtalálni... :-(
szuper, azt hiszem erre van szükségem...
regisztráltam is a Google Analytics-ba, van is kódom, de a "webhelyprofil hozzáadása" részt már nem találom - ebben tudnál még segíteni?
nagyon köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!