Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet letölteni?

Hogyan lehet letölteni?

Figyelt kérdés
van egy pár olyan oldal ahol valamilyen tesztet kell kitölteni ahhoz hogy le tudjam tölteni az a bizonyos programot, de kitöltöm a tesztet és semmi... már meguntam a sok próbálkozást ezért tudnátok segíteni hogy-hogy kell letölteni? :)
2012. febr. 28. 12:07
 1/4 Egerecske ***** válasza:
szerintem ez valami szívatás, próbáld meg letölteni máshonnan
2012. febr. 28. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos máshonnan nem lehet ://
2012. febr. 28. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
hát azt nagyon gyorsan felejtsd el. semmit se tölts ki letöltésért cserébe mert igen kellemetlen meglepetés érhet. - mint informatikus mondom. ezek mint adathalászatra valók, vagy mellékelve még kártékony kód is lefutásra kerül aikor elküldöd. semmilyen adatot ne adj meg, email címet SE!!! nekem egyik ismerősöm ugyanezt tette. kb 2 hónappal utána jött neki egy levél, hogy ha nem fizeti ki az igényelt amerikai vízum díját, akkor beperlik. segítettem neki felkeresni a magyarországi képviseletet, és tényleg ott volt a rendelése, amelyet egy ilyen kitöltött űrlapon megadott email címmel nyugtázott a tudtán kívül...sikerült tisztázni a dolgot, de a srác 2 hétig alig aludt, meg sírt is már kínjába
2012. febr. 28. 12:27
 4/4 anonim válasza:
Jaja átlagban ezek átverések mind!
2012. febr. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!