Miért "nem felelek meg a Facebook regisztrálási feltételeinek"? Nem találom azt sem, hogy mik a feltételek?
Lehet elsőre az volt a baj, 2002-es évszámot jelöltem meg. De most 1960-al sem enged...
(Csak van néhány lap, ami regisztrálva nézhető meg, ezért kéne, nagyon nem akarok facebookolni...)
Mi baja a facebooknak velem? Minden adatot kitöltöttem, most a jelszót is túlbonyolítottam, hátha az, de se kép, se hang...
Először a www.facebook.com oldalt hívtam be, na akkor nem sikerült 2002-es dátummal. :-)
Utána a gugli első találatán:
"hu-hu.facebook.com/ - Tárolt változat
A Facebook egy közösségi oldal, mely összeköt barátaiddal és azokkal, akikkel együtt dolgozol, tanulsz vagy egyszerűen körülötted élnek. A Facebook ..."
Itt kicsit másképp jelent meg a regisztrációs felület (középen volt pl), és néhányszor itt sem engedett regisztrálni, vagyis nem reagált a küldés gombra. Majd mégis, és akkor már bevoltam lépve. Furcsa.
Mindenesetre most elértem azt az infót, amit reg nélkül nem tudtam.
Van különbség e két elérési cím között???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!