Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » T-onlineos email, akinek van...

T-onlineos email, akinek van segítsen!?

Figyelt kérdés

Nekem is ilyen email-em van, de még nagyon régen be lett állítva, hogy outlook-kal letöltöm őket. Az lenne a kérdésem, hogy neten keresztül meg tudom-e nézni valahol az üzeneteimet, és ha igen hol? Ilyenkor látom azokat is, amiket letöltöttem már, vagy csak az újakat, és ilyenkor utána le is tölthetem, vagy akkor azok csak ott lesznek meg?

Tudom, buta kérdés, biztos másoknak ez egyértelmű, de nekem nem :(

2012. febr. 26. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezekhez nem szoktak online felületet biztosítani, szóval nem lehet "online" nézni.

A 2. részére pedig attól függ, hogy milyen protokollt használsz.

POP3 esetében a leveleket a kliens letölti a szerverről és ott nem hagyja fent.

IMAP esetében a levelek a szerveren is megmaradnak, így több helyről, több klienssel is meg lehet őket nézni.

Úgy sejtem POP3-at használsz, szóval a leveleket más gépre nem fogod tudni valószínűleg leszedni.

(Ez alól is van kivétel, ha máshogy állították be a szervert.)

2012. febr. 26. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
2012. febr. 26. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Nocsak, akkor mégis van felület hozzá.

Nagyszerű, de az továbbra sem változik, hogy ha POP3-al letöltöd a leveleket, akkor a szerveren nem maradnak meg.

2012. febr. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!