Internet sávszélességet hogy tudom kiosztani több gép között? Esetleg Routert tudtok ajánlani?
Az lenne a harci helyzet, hogy van egy routerem amire általában 4 gép van rákapcsolódva, ha az egyik gépen megy a torrent, akkor a többin még internetezni sem lehet...
Mit ajánlotok, esetleg milyen routert vegyek, ami nem annyira drága?
A TD-W8960NB egy ADSL modem-router. Hülyeség modemmel integrált router -t venni, ha jelenleg van külön modemed. Más modemeket egyébként sem használhatsz vele, mert nincs WAN portja.
Ha A TP-Link -nél akarsz maradni, a következők bírják el ezt a sebességet:
- TL-WR841ND
- TL-WR941ND
- TL-WR1043ND
A legutolsót különösen ajánlom!
Hm...át néztem ezeket a tipusokat, , és olvasgattam a véleményeket.
Szerintem a TP-LINK TL-WR1043ND mellett maradok.
Bár elég sokan rossz véleménnyel vannak róla.
Viszont ha ez nem tudja a 80-100Mbit-et WiFi-n keresztül, akkor a többi se.
Volt nem egy ember, aki azt írta, hogy nem bírtak belőle max 70Mbit-et kicsikarni 120-as nettel.
Nem tudom, de ha ez tényleg nem tudja, csak a 70-et, akkor a többi gyengébb modell még ennyit se bír, így marad ez!
Köszönöm szépen a segítséget! Örülök, hogy ilyen gyorsan, és ilyen precíz választ kaptam a problémámra :)
Köszönöm!
Gergő
Értelem szerűen Gigabites hálókari is kell hozzá. Nem lepne meg, ha azok akik ilyeneket állítottak 100 megás hálókarival próbálkoztak volna. :)
150 Mbit -et tud gyári firmware -el, az újabb OpenWrt -klel meg akár 230 Mbit is elérhető a tesztek alapján. Nem állítom, hogy a TP-Link a legjobb. De ebben az árkategóriában jobbat nem találsz az biztos.
Hm...az, hogy a Laptopom milyen hálókártyát takar...passz...ilyen szinten nem tudom.
Köszi a segítséget :)
köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek, akkor utánanézek egy TP-LINK-nek
P.O.C. : nekem most SMC routerem van, és nem tudja ez a tipus, meg amugy is érik egy új router, mert már 8 éve üzemel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!