Hogy tudom elérni hogy a teljes sávszélességet én kapjam? (lent)
Szerintem ha megtanulod a saját anyanyelved LEGALÁBB középfokon használni, és szépen megkéred rá, a nővéred biztosan segít megoldani a problémát :)
*gépén
*semmit (bár ez lehet félreütés)
*valamilyen
*Amikor a nővérem valamit csinál a neten, én nem tudok netezni. Az ő gépén nem tudok semmit sem csinálni, mert jelszavas. Hogyan tudnám a teljes sávszélességet lefoglalni - akár valamilyen progival -, hogy ő ne tudjon egyáltalán netezni, csak mikor én akarom?
Kevesebb internet, több nyelvtan tankönyv :) (Egyébként ahogyan azt az első válaszoló is mondta, maximum úgy megoldható a dolog, ha kihúzod a nővéred gépét a routerből)
na most huzzál a francba az okoskodásoddal ha nem vagy képes válaszolni inkább tartsd meg magadnak,f..szom kivan az ilyen el..szot görényektől akik a kérdést csak fikázni tudják ki a f..szt érdekel nincs időm ilyen hülyeségekkel foglalkozni nemadnak jegyet it a helyesírásra,ja és nyugodtan fikázhatod ezt is sz..rok rád
(másoknak,bocs a kifejezésért)
Na megpróbálok úrinő maradni...
1.) Szerintem a helyesírásoddal kapcsolatos kritikámat kulturáltan, "b@zmegolás" és "f@szomozás" nélkül fogalmaztam meg, bár valóban kissé élesebben, mint kellett volna. Ennek az egyetlen oka az, hogy rendkívüli módon tud idegesíteni, ha valaki olyan szinten igénytelen, hogy még akkor sem figyel a helyesírására, ha a program pirossal aláhúzza a helytelen szavakat. Az, hogy mindez a saját anyanyelveden történt, csak hab a tortán.
2.) Amikor elkezdtem a válasz megírását, még nem láttam, hogy wifiről van szó. Így kicsit más a helyzet, megváltoztathatod esetleg a jelszót, vagy ha a nővéred "őrizetlenül" hagyja a gépét, letilthatod a wifit, így ő (nyilván, amíg rá nem jön a dologra) nem tud csatlakozni a nethez. Ettől függetlenül szerintem még mindig az lenne e legegyszerűbb, ha leülnél a nővéreddel és megbeszélnétek az egészet, biztosan ki tudtok találni valamit.
1.b@zmegolás és a f@szomozás kicsit tulzás volt sztemis csak rendkívül tud engemis idegesíteni ha fikázzák a kérdésemet(öm negyere nekem majd az önmegtartoztatással meg stb.)
2."ha a program pirossal aláhúzza a helytelen szavakat"
nemtom ezt a progit honnan szetted mert nekem semit se
húz alá semi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!