Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell a GOOGLE-t használni?

Hogy kell a GOOGLE-t használni?

Figyelt kérdés

Régen ha rá mentem a google.hu-ra és ráklikkeltem hogy csak az adott ország weboldalait dobja ki találatnak,akkor ez így is történt.Mindegy mit írtam be első sorban a magyar weboldalakat dobta ki amiben szerepel a keresett szó vagy szavak bármelyike.

De amióta ez az új dizájn van az idegeimre megy.Hiába megyek rá hogy google.hu.Hiába írom be location-nek hogy Hungary vagy Magyarország nem ér semmit.Ha angol szót írok be,első sorban angol nyelvű oldalakon dobja ki a találatokat...Mégis hogy kell használni a jelenlegi google-t hogyha én azt akarom hogy az adott szóra első sorban magyar oldalakat dobjon ki függetlenül attól hogy az adott szó milyen eredetű?.

Előre is köszönöm.

2012. febr. 24. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébiránt ha a google.hu -n vagy ,a főoldalon állítsd magyarra és utána ott lesz amit mutattam :)
2012. febr. 24. 16:21
 12/15 A kérdező kommentje:

LOL

Nehogy már az én bénaságom legyen hogy a google annyira intelligensen próbál segíteni hogy nem is foglalkozik azzal mit akarsz.

Ha már ennyire intelligens minek a .hu .de..stb egyáltalán meg minek lehet beállítani honnan akarom a weboldalakat ha úgy sem foglalkozik vele hanem intelligensen kianalizálja mi jó nekem.

Ne fárasszuk már szegény guglikát olyasmivel hogy nem,én Kínai,Német,Magyar,Brit,Amerikai oldalakon akarok keresni attól függetlenül hol vagyok és milyen nyelven használom és milyen eredetű szóra keresek rá. LOL

De azért köszönöm hogy egyúttal megosztották velem azt is hogy a beállításaiban ezt felül lehet bírálni.Ezt nagyra értékelem.

Viszont ez így nagyon gáz még mindég mert ha törlöm a böngésző előzményeket akkor ezek a beállítások is elvesznek és megint intelligensen nem azt csinálja amire kérem.

Most akkor a guglika miatt ne töröljem az előzményeket és mindég állítgassam ha magyar,francia,görög vagy bármilyen külföldi oldalon akarok keresni.

Akár mit mondhattok a régi verzió ebből a szempontból 1000-szer jobb volt és ez bizony kaparás nem is kicsi.

Köszönöm a válaszokat :)

2012. febr. 24. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
fent kis fogaskerék, keresési beállítások, nyelvek. Az új dizájn semmin sem változtat. Akkor fordul elő, hogy angolra átvált, ha valaki előtte a gépen szándékosan a google.com-ra ment rá, vagy a böngésződ/oprendszered angol. nem tehet róla senki sem, hogy neked törölgetned kell az előzményeket, ha nem akarod törölgetni menj rá az inkognitó módra (kis csavarkulcsban van a chromeban mielőtt még háborognál, hogy mennyire el van dugva) és nem tárolja az előzményeidet meg a jelszavaidat. Mellesleg az én gépemen ha törlöm az előzményeket nem áll át angolra... hmm milyen meglepő, tuti a kereső a hibás nem pedig te 10000% mindenki másnál semmi baja sincs csak nálad. Ez összeesküvés nyilván... bing mellesleg sokkal rosszabb illetve más alapján keres szóval a te döntésed
2012. febr. 24. 18:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Dehogy nem változott.Régen,a kereső alatt ott volt kicsivel ki rakva hogy csak az adott országban keressen.Ha .hu-n mentem rá erre akkor Magyarországról dobta ki a a találatokat, ha .de-n mentem rá erre akkor Németországból.És így tovább.

Ennél most rosszabb.

Azzal meg nincs bajom hogy az előzményeket törölgetni kell,ez-az én döntésem hogy így csinálom.Ne akarjatok már mindenbe belekötni csak mert egy rossz szór is mertem szólni a google-re. -.-

2012. febr. 24. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem az a bajunk, hogy rossz szót szólsz a Google-re, hanem hogy hőbölögsz és a saját felhasználói tudatlanságod miatt nagyszájjal mást szidsz.

Azt amit az Internetezők 99%-a tud használni, Te nem tudsz. Valószínűleg ez nem a Te hibád. Nem, nem a Te hibár, biztos mindenki más a hülye rajtad kívül ...

"én Kínai,Német,Magyar,Brit,Amerikai oldalakon akarok keresni attól függetlenül hol vagyok és milyen nyelven használom és milyen eredetű szóra keresek rá."

Vajon melyik böngésző tudja azt, hogy kiolvassa a kis fejecskédből, hogy Te Kínából egy angol szót, amerikai oldalakon akarsz keresni egy német nyelvű böngészőből? Szidhatod a Google-t, de akkor az összes többit is, mert ezt senk nem biztosítja neked.

Technológiából adódik, hogy a gyorsítótár ürítésekor elvesznek információk, ilyen a net ez nem Google sajátosság. Erre találták ki, hogy lépj be a Google fiókodba és az iGoogle oldalt hasznád keresésre. Akkor meg lehet jegyeztetni a beállításaid. Meg kell tanulni használni ... a lehetőségek megvannak benne ... a Te tudatlanságod miatt nem ő a szar.

2012. febr. 25. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!