Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akadozik a rapidshare?

Miért akadozik a rapidshare?

Figyelt kérdés

Csak két napja van ez, hogy tölt egy 100 mb-os rar fájlt (film), és lefagy a letöltés. A modemen nem világít a led, csak szakaszosan. Vagyis tölti, aztán megáll a letöltés, aztán 10 mp múlva megint tölti. És így tovább.

A többi táron nem csinálja ezt az akadozást. Torrenteken sem. Firefox-om van és XP rendszer.

Letöltési sebesség egyenletes marad. Egyébként Jdownloader-rel is ezt csinálja.

2012. febr. 23. 23:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lassítottak: 30 kb/s-el lehet tölteni. Ígyis-úgyis ha akarják, a rapidshare-t is lekapcsolhatják. Akárhogy is büntetik a free letöltőket.
2012. márc. 20. 19:05
 12/13 anonim válasza:
Én mondjuk fizetőset használok, de nem az eredeti rapidshare előfizetést használom, hanem SMS-ben fizetek elő adatmennyiség szerint egy másik oldalon. 1,2 GB 40 centbe kerül. 5 giga már csak 1,40. Nekem megér ennyit, ha nagyon kell valami. :)
2012. márc. 20. 19:45
 13/13 anonim válasza:

Bajban vagyok a JDownloaderrel és gondoltam Ti hátha tudtok segíteni.

Wii-s játékot szeretnék letölteni shragle.com-ról. 25 rar fájlból áll, 15 le is jött, viszont a maradéknál vagy azt írja, hogy "ServerError" vagy "Teljes hiba". Ilyenkor mit tudok csinálni?

Egyébként ezt szedném le: [link]

Előre is köszi a segítséget!!! :)

2012. ápr. 30. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!