Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akadozik a rapidshare?

Miért akadozik a rapidshare?

Figyelt kérdés

Csak két napja van ez, hogy tölt egy 100 mb-os rar fájlt (film), és lefagy a letöltés. A modemen nem világít a led, csak szakaszosan. Vagyis tölti, aztán megáll a letöltés, aztán 10 mp múlva megint tölti. És így tovább.

A többi táron nem csinálja ezt az akadozást. Torrenteken sem. Firefox-om van és XP rendszer.

Letöltési sebesség egyenletes marad. Egyébként Jdownloader-rel is ezt csinálja.

2012. febr. 23. 23:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez az új trükk hogy megvedd a prémiumot. ők küldik lassan, nem nálad van a hiba.
2012. febr. 23. 23:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Közben olvastam a facebook-on, hogy a szabad letöltőknek csak 30 kb/s-el lehet majd tölteni. Egy 100 mb-os fájlnál ez még kibírható. Ellenben a letitbit: 50 kb/s= 1,4 gb film= 6 óra. Internetem: 1 mb/s.
2012. febr. 24. 00:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezzel nem riasztja vissza szerintem egyáltalán a szabad letöltőket, mert aki ingyen akar tölteni, az inkább kivárja azt az időt, mire letölti. Van a mondás: A szépségért szenvedni kell!
2012. febr. 24. 00:05
 4/13 nrrolli ***** válasza:

Nem fizetek olyan dologér amit másik ember tölt fel és a szolgáltató kasszírozza be a nagy dohányt !!!

akik meg feltöltik jó ha kapnak valami morzsácskát

mert hát elég tetemes mennyiséget kell feltölteni hogy pénz is legyen belőle, na persze letöltések is számitanak

ha nem tölti senki akkor felesleges az egész

2012. febr. 24. 00:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2012. febr. 24. 00:52
 6/13 P.O.C. ***** válasza:

A Megaupload -on már rajta ütött az FBI. Az üzemeltetője már előzetes böriben van. Emiatt sz összes többi fájl hosting szolgáltató be lett sz*rva, ás folyamatosan szedi lefele a jogvédett tartalmakat a szerójairól. Szóval ez is lehet a magyarázat.

Ha SOPA, PIPA, ACTA meg az összes ilyen extrém baromság amit még hátra van eljön, az kegyetlenül megszívatja az internetezőket. Ha csak nem a felső 10 000 -hez tartozol, rövidesen a netet csak munkára tudod majd használni.

2012. febr. 24. 07:31
 7/13 nrrolli ***** válasza:

Üdv.

P.O.C én sajnos az alsó 300 000 000 hoz tartozom :D

Akkor 2 dolog lehetséges

1 dolog kur@@drágák lesznek a számítógépek és csak a felső 10 ezer fogja tudni megvásárolni és FENNTARTANI!!

2 Vagy kurv@@ocsó lesz és nem fogja használni senki mert a szoftvereket is meg kell vásárolni

Tegnap próbáltam letölteni egy FILMET de leállítottam mert 12 ó múlva töltötte volna le :(

DE HOGY MOZIBA NEM MEGYEK AZ IS BIZTOS!!

mászkálnak

köhögnek

krákognak

finganak

suttognak

csokis papírral zörögnek

és biztos hogy én lépek bele a rágóba

Köszönöm én ebből NEM kérek !!!

2012. febr. 24. 09:31
 8/13 anonim ***** válasza:

ilyenekről ritkán töltök mivel elég megbízhatatlanok és lassúak, nálam még mindig a torrent a legjobb alternatíva- gyors,praktikus,ingyenes,viszonyleg biztonságos... jah és szarból is lehet torrentszervert csinálni úgyhogy kiirthatatlan...lassan meg terjednek a magnet-linkek ami talán még jobb lesz.

a szolgáltató meg sosem fogja korlátozni a netet,mert neki ebből van haszna... kinek kellene aztán 10 megabites internet csak fészbukozni...

2012. febr. 24. 20:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha ez így halad, lassan a CD, dvd lemezeknek is betiltsák a gyártását. Hiszen gondolják, mi mást is lehet kiírni egy cd-re, dvd-re, ha nem játékot, filmet, programokat?
2012. febr. 24. 21:10
 10/13 anonim válasza:
A filesonic és a fileserve is leszedett már mindent, ami azelőtt elérhető volt. És a rapidshare valóban lassú. Kiírja, hogy 250 KB/s-el tölt, mégis csak 4 mega jött le 10 perc alatt. Látszólag gyorsan tölt, de mégsem. :)
2012. márc. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!