Miért akadozik a rapidshare?
Csak két napja van ez, hogy tölt egy 100 mb-os rar fájlt (film), és lefagy a letöltés. A modemen nem világít a led, csak szakaszosan. Vagyis tölti, aztán megáll a letöltés, aztán 10 mp múlva megint tölti. És így tovább.
A többi táron nem csinálja ezt az akadozást. Torrenteken sem. Firefox-om van és XP rendszer.
Letöltési sebesség egyenletes marad. Egyébként Jdownloader-rel is ezt csinálja.
Nem fizetek olyan dologér amit másik ember tölt fel és a szolgáltató kasszírozza be a nagy dohányt !!!
akik meg feltöltik jó ha kapnak valami morzsácskát
mert hát elég tetemes mennyiséget kell feltölteni hogy pénz is legyen belőle, na persze letöltések is számitanak
ha nem tölti senki akkor felesleges az egész
A Megaupload -on már rajta ütött az FBI. Az üzemeltetője már előzetes böriben van. Emiatt sz összes többi fájl hosting szolgáltató be lett sz*rva, ás folyamatosan szedi lefele a jogvédett tartalmakat a szerójairól. Szóval ez is lehet a magyarázat.
Ha SOPA, PIPA, ACTA meg az összes ilyen extrém baromság amit még hátra van eljön, az kegyetlenül megszívatja az internetezőket. Ha csak nem a felső 10 000 -hez tartozol, rövidesen a netet csak munkára tudod majd használni.
Üdv.
P.O.C én sajnos az alsó 300 000 000 hoz tartozom :D
Akkor 2 dolog lehetséges
1 dolog kur@@drágák lesznek a számítógépek és csak a felső 10 ezer fogja tudni megvásárolni és FENNTARTANI!!
2 Vagy kurv@@ocsó lesz és nem fogja használni senki mert a szoftvereket is meg kell vásárolni
Tegnap próbáltam letölteni egy FILMET de leállítottam mert 12 ó múlva töltötte volna le :(
DE HOGY MOZIBA NEM MEGYEK AZ IS BIZTOS!!
mászkálnak
köhögnek
krákognak
finganak
suttognak
csokis papírral zörögnek
és biztos hogy én lépek bele a rágóba
Köszönöm én ebből NEM kérek !!!
ilyenekről ritkán töltök mivel elég megbízhatatlanok és lassúak, nálam még mindig a torrent a legjobb alternatíva- gyors,praktikus,ingyenes,viszonyleg biztonságos... jah és szarból is lehet torrentszervert csinálni úgyhogy kiirthatatlan...lassan meg terjednek a magnet-linkek ami talán még jobb lesz.
a szolgáltató meg sosem fogja korlátozni a netet,mert neki ebből van haszna... kinek kellene aztán 10 megabites internet csak fészbukozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!