Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy Wifi a közelemben,...

Van egy Wifi a közelemben, elég erős jele van és nincs lekódolva! Idehaza meg rossz a net, jó ötlet rácsatlakozni a jelére?

Figyelt kérdés

2012. febr. 23. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem túl legális. Ha nem azért nincs védve, mert lopják az adatokat, akkor mehet.
2012. febr. 23. 18:21
 2/13 P.O.C. ***** válasza:
Igen, ha nincs lekódolva semmi törvénybe ütközőt nem követsz el vele.
2012. febr. 23. 18:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Ok, már többször voltam fent rajta, de anyámék szerint csúnya dolog, ezért felfüggesztettem, de most meg más internetelérhetőségem nincs. :D
2012. febr. 23. 18:22
 4/13 anonim válasza:
A célod szentesíti az eszközödet!!!
2012. febr. 23. 18:24
 5/13 legendavagyok01 ***** válasza:

Mi az, hogy rossz ötlet? Esetleg bunkóság, nézőpont kérdése, bár neked nem kell tudnod, szándékosan, vagy véletlenül nyitott a háló.

Ha meg biztonsági szempontból nézzük, valóban nem szerencsés nyílt hálózatokon lógni (főleg fontos ügyeket intézni), bár valószínűleg nem egy olyan ürgéé a net, aki éppen erre vár. Inkább csak lúzer, aki azt sem tudja, hogy le kéne védenie a wifi kapcsolatát.

2012. febr. 23. 18:26
 6/13 A kérdező kommentje:
kk, am meg kb 3 hete van ez a jel, valszeg vmeik szomszédé, de kitudja.. :D
2012. febr. 23. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem annyira jó ötlet, én ha megtudnám h vki lopja a netem, szájba rúgnám kettő alkalommal. (De amúgy inkább lejelszavazom, a gyengébbek kedvéért írom.) Hosszútávon azon netezni igen nagy pofátlanság, amíg rossz a saját neted, addig pár alkalommal még elfogadható, de akkor sem torrentezésre, hanem emailek megnézésére max.
2012. febr. 23. 18:32
 8/13 legendavagyok01 ***** válasza:
Ja, ha pedig megjavul az otthoni neted, állítsd be a router ssid-ját Kapj a fejedhez-re, és jelszavazd le a belépést a webes felületre.
2012. febr. 23. 18:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja és azt tudod ugye, hogy a kicsi routere az nagyon csúnyán kilistáz téged, amikor lopod a netjét?! Egyszerűen kérdezd meg magadtól, hogy te mivel vernéd agyon azt, aki lopja a neted.
2012. febr. 23. 18:37
 10/13 A kérdező kommentje:
A netem nem bírná lopni, mert le van kódolva, tehát itt már bukta, de én nem nagyon reagálnék rá semmit. Nem tudom, túl nyugodt ember vagyok az ilyenhez xd
2012. febr. 23. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!