Van egy gépem (Még mindig az a rissz rossz gép:/) és rajta egy xp. Ötlet?
Figyelt kérdés
Na a gond hogy benyelt valami virust(Trojai)és mikor inditom a gépet akkor az üdvözlö üzenet elöt kifagy....Csak az egér mozog...És ujra se tudom telepiteni...Ötlet?2011. szept. 11. 00:56
1/7 anonim válasza:
Hogy-hogy nem tudod újratelepíteni? CD-ről kell indítani. De ha vannak fontos adatok a gépen, valahogy mégis meg kellene menteni őket.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs amugy lexarom csak rakjam ujra..Amugy nem tom:/Elkezdi ellenörizni a dolgokat és kidobja a telepitöt...Formázni se lehet...De most átmásolom a 3. particiomra a WINDOWS nevü mappát és lessz ami lessz...:/
2011. szept. 11. 01:15
5/7 A kérdező kommentje:
Hmmm...Szerintetek miröl telepitem?Amugy vegyek uj gépet?Hahahaha...Vennék én...Csak ennél nagyob jobb minöségü gép k.rva drága...(Anyira nem de...Kaját is kell enni:))
2011. szept. 11. 11:59
6/7 anonim válasza:
Tessék, válassz ezekből, kész konfig, az igaz, de kézzel rakják össze, kisszériás, szervíz helyben. Három év garancia, részletre is adják. Nem valamiféle szuper játékgépek, de napi használatra tökéletesek. Egy ilyet nyúzok négy éve, még nem kellett benne semmilyen alkatrészt cserélni. És most akció van náluk.
7/7 A kérdező kommentje:
Hmmm...Köszönöm szépen:)
2011. szept. 11. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!