Kisvuk29 kérdése:
Van ilyen vagy nincs?
Figyelt kérdés
Olyan eszköz ami az USB stick netet WIFI jellé tudja alakítani.2012. febr. 20. 14:02
1/10 vagyokakilehetek válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
De én olyasmire gondoltam,hogy az USB sticket beleteszem és a netet így WIFIN lehet fogni telefonnan és géppel is.
2012. febr. 20. 14:37
3/10 anonim válasza:
Lehet azt, csak nem Windowsból.
Linux alatt 2 perc alatt bekonfigolom neked AP módba az USB wifit és már csatlakozhatsz is rá a telefonnal.
4/10 A kérdező kommentje:
De én a Vodafone üzletében láttam olyat,hogy egy kis készülékbe volt bele helyezve az USB stick és azt mondták,hogy az WIFI.
2012. febr. 20. 14:49
5/10 anonim válasza:
Most akkor tisztázzuk, mi az az USB stick...
GSM/3G mobilinternet modem
vagy
USB-s Wifi adapter?
Ha az előbbi, akkor veszel egy 3G-re alkalmas routert (előtte megnézed, támogatja-e a te modemedet), rádugod a modemet és beállítod a wifit.
6/10 A kérdező kommentje:
Digi-s USB Quick Stick net.
2012. febr. 20. 15:33
8/10 A kérdező kommentje:
Ez nagy asztali gép nélkül is használható?(Netbookom van,mert ebben van wifi.)
2012. febr. 20. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!