Freemail-en hogy kell beállítani a smapszűrést?
Beállítások/spamszűrés menü alatt ott van néhány, hozzáadni nem tudok, csak x-el bezárni, hogy töröljem onnan.
Ezt írja még ott: "Itt állíthatod be a spamszűréshez tartozó beállításaidat. Az egyes beállítási lehetőségek mellett részletesen leírjuk, melyik mit jelent. A beállításokat bármikor megváltoztathatod.
A blokkolási listában szereplő címekről érkező leveleket nem kézbesítjük postafiókodba. Beérkező leveleid feladójára kattintva van lehetőséged betenni címüket a blokkolási listába. "
Hát én hiába kattintok a beérkező levelem feladójára, nincs olyan lehetőség, hogy berakjam tiltólistába, meg semmi hasonló.
Valaki tud segíteni?
Jobboldalt felül: Beállitásaim
Megjelenő ablak Rendszerjellemzők alatt ott van: Spamszűrés
Ugyanez a problémám nekem is. ÉS mivel az utolsó komment februári, úgy látom, ez egy hosszú távú elb*szás.
A helpet is néztem, ottazt mondják, nyisd meg a levelet és kattints a nem spam ikonra. Hát én sokat használok mindenféle felületet, és nem tartom magam vaknak, de tizedszerre sem találom.
Ha valaki mégis megtalálja, szívesen vállalom a vakságot...
Szia! Én közben megértettem, hogyan van.
Ha jött egy levél és azt átakarod rakni spamba, cak simán megnyitod a levelet és akkor fent van a spam gomb. Ezekután elvileg alapból a spamok közé sorolja mikor jön.
Ha pedig olyan levél jön, amit nem is akarod, hogy megjelenjen, akkor beállítások/szűrő és ott kiválasztod mi legyen az adott levéllel (pl törölje).
Viszont tényleg hülyén van leírva...
Attól még a spamok megjönnek, csak a feladó email címét zárja ki. Ha mindig ugyanonnan jön akkor az ellen megvéd. De a legtöbb nem létező kamu címről jön, kamu leiratkozó linkel, amire ha rányomsz még több jön mint előtte :D
Amit én találtam ki, az az egyedi szűrők beírkálása, a nem kívánt szavak kitiltása a levél tárgyából és/vagy a szövegből. A szövegben sajna az ékezetes szavakat nem mindig veszi észre. Ezért olyan szavakat kell kizárni amik a spamozott termékre jellemzők és ékezetmestesek mint pl az 'xhose' locsolócső. Ismerős ugye? :D
Ma, évekkel később is ez a legelső találat a freemail spamszűrésre. És még ma sem működik :-(
Pontosan ugyanaz a probléma: a feladóra kattintva NEM lehet hozzáadni a Beállítások / Spamszűrés / Tiltólista elemeihez. Ahhoz, hogy a "Spam" gomb megjelenjen, előbb meg kell nyitni a nyilvánvalóan nem kívánt tartalmat. Noooormális?! De a legnagyobb baj az, hogy a feladót még akkor sem teszi tiltólistára. Most az egyedi szűrővel próbálom megoldani a dolgot, de még ha sikerül is, akkor sem volna szabad egy sokéves hibát benne hagyni a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!