Hogy lehet facebook-on beállítani, hogy üzenőfalamra az ismerőseim tudjanak írni?
Figyelt kérdés
Mert egy ismerősöm se tud üzenőfalamra írni, és eddig tudtak. Nem tudom mit állíthattam el rajta, úgy hogy valaki ha tud segítsen.2012. febr. 17. 08:55
1/3 anonim válasza:
Fent jobb oldalon lefele nyilacska ---> Adatvédelmi beállítások ---> Hogyan lépsz kapcsolatba (Beállítások szerkesztése) ---> Ki írhat bejegyzést az idővonaladra/üzenőfaladra?
2/3 anonim válasza:
Nekem pl így nem lehet ahogy az első hozzászóló írta, pedig én is szeretném átálítani egyelőre senki nem tud írni rá...:(
3/3 anonim válasza:
Azóta mióta ezt írtam, változtatták... feltalálhatnád magad. :)
Fent jobb oldalon lefele nyilacska ---> Adatvédelmi beállítások ---> Idővonal és Megjelölések (Beállítások szerkesztése) ---> Ki írhat bejegyzést az idővonaladra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!