Miért nem kapja meg az emailek elég nagy százalékát a címzett?
Figyelt kérdés
Jóformán csak vele levelezek. Nálam látszólag semmi gond, az elküldött levelek közt jelen van. Csak náluk lehet valami hiba - gondolom én. Tegnap két levelemet nem kapták meg, közben egy másik címzettnek írt levél célhoz ért.2012. febr. 17. 10:20
2/8 A kérdező kommentje:
A mail.t-online. Lehetséges, hogy nem írták át annakidején az axeleros címet? Akkor hogyan kapnak levelet olyan nagy számban, hogy észre sem veszik magukat. Egyes levelek átjutnak, mások meg nem? A testvéremékről van szó, nincs turpisság vagy trehányság a dologban - ez tegnap kiderült számomra.
2012. febr. 17. 10:53
3/8 anonim válasza:
Nézze meg, hogy leveleid esetleg a Spam mappába kerülnek-e?
4/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek ott. Köszönöm a segítőkészségedet.
2012. febr. 17. 20:40
5/8 anonim válasza:
Kicsit rosszindulatu vagyok: Lehet, hogy letagadja, elvégre Te nem láttad az ő computerét!
Vagy szűrőt használ vagy Te cimzel rosszul.
Egy biztos: Ha tőled elmennek a levelek és ott vannak a Kimenő mappák között és ha az illető szolgáltatójától nem kapsz visszajelzést arról, hogy nem ért célba, mert nagy volt a mérete, vagy teli volt a postaládája stb..., vagy levelezőjének servere nem küldött egyéb értesitést vissza Neked, AKKOR Ő BIZPONY MEGKAPTA!
Persze nagyon ritkán előfordulhat, hogy egy-egy mail eltévelyeg a digitális éteben, de a Te eseted, mármint a nagy százalék abszurditás!
6/8 A kérdező kommentje:
Címlistára kattintva küldöm a leveleimet. Nem tagadja le, hiszen pl. tegnap a saját dolgát nehezítette meg a meg nem kapott levél, amiben a nem müködő tv és telefon ügyében kértem segítséget. Közben az unokaöcsémnek is írtam(kettőt is, midkettöt megkapta), hogy az apját értesítse a gondomról, nehogy csak este bukkanjanak rá a levélre. Ö ezt azonnal megtette telefonon, pedig Angliában tartózkodott(amiről én nem tudtam). Ugranak azonnal, ha valami gondom van. Most is intézte a testvérem, a szomszédba telefonált a szolgáltató üzenetével, hívogatott engem sikertelenül egész nap. Arról meg meg van győződve, hogy az internet is rosszul működött nálam, ami nem igaz. Baj van a levelezőjükkel - de erről nem tudtam meggyőzni. Most talán majd hívnak szakembert, mert a tömörítések során fontos levelek tűntek el náluk - hátha vissza tudja "varázsolni".
2012. febr. 18. 17:49
7/8 anonim válasza:
Hát igen, nem akartam még jobban rosszindulatu lenni, azaz feltételezni, hogy levelezője rosszul van beállitva, mindenképpen egy szakemberrel vizsgáltassa meg.
8/8 A kérdező kommentje:
Kívülállóként nekem is gyanús lenne a dolog, ezért nem is tartom rosszindulatúnak a meglátásodat, véleményedet.
2012. febr. 18. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!