Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elárasztják a Gmail fiókom a...

DylanM kérdése:

Elárasztják a Gmail fiókom a spam-ek! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A Gmail mindenhol a spamszűrésével menőzik. Nálam valami komoly probléma léphetett fel. Korábban napi 6-7 spam-et kaptam, ezeket persze mindig jelentettem, de ez is elég idegesítő volt. Néhány napja, mintha feltörték volna a fiókomat: napi 2-300 spam megy ki az én címemről, ismeretlen címekre, és jön rájuk az automatikus mailer damon üzenet. Meg ezek mellett egyéb spam-ek. Megváltozattam a jelszavam, de semmi hatása. Mit lehetne tenni? Nem szeretnék új fiókot csinálni.

2012. febr. 12. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs más mint hogy csinálsz újat.

Aztán ne add ki mindenhol. ; )

2012. febr. 12. 17:19
 2/3 vagyokakilehetek ***** válasza:
kevesebb sex oldalak látogatása :)
2012. febr. 12. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha véleményed szerint a póstafiókodat feltörték akkor a probléma egy egyszerű jelszómódosítással elvileg megoldható ... feltörés úgy történhetett hogy letöltöttél valami telepítőprogramot egy weboldalról hogy feltelepíts valami programot, de trójai vírus volt benne ami jelszavakat lopkod az internetről szóval az emailcímed jelszavát valaki megszerezte. meg kell változtatni, a trójai vírusokat meg kipucolni a gépedről ... Én Eset Smart Security 5.0.95.0 programot használok tűzfalként és víruskeresőként ... fontos hogy friss adatbázisú legyen a víruskereső mert egy régi verziójú kereső nem ér semmit ...

Napi 2-3 spam Gmail-odra valószínű azért érkezett azelőtt mert valahol a neten egy keresőrobot rátalált az emailcímedre, azaz egy publikus weboldalon vagy esetleg valamilyen apróhirdetős oldalon kitetted az emailcímedet amit egy keresőrobot megtalált ...

2012. ápr. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!