Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért akar ez az oldal az...

Miért akar ez az oldal az internet explorer használatára kényszeríteni? Nektek sem működik firefox-al/chrome-al?

Figyelt kérdés
100konyv.alexandra.hu/ie9/index.html
2012. febr. 11. 13:28
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a microsoft egyszerűen túl nagyképű és nem foglalkozik/nem fejleszti a böngészőjét ami nem ártana. A firefox hathetente új verziót ad és a chrome is. Az ie meg jó ha évente kiad egy új verziót , de inkább 2-3 évenként. Az ie10-et ha meglesz majd kipróbálom. Amúgy szerintem az ie9 azért nem működik XP-n mert a microfos ezzel akarja rávenni a usereket a frissítésre. Érdekes hogy a firefox10 még windows2000-en is működik. Elképesztő mi?
2012. febr. 14. 17:15
 22/24 anonim ***** válasza:
A Foxnak az az érdeke, hogy mindenhol le tudja váltani a konkurenciát...a Microsoftnak meg az, hogy eladja az új oprendszereit. Amin szintén fut a többi verseyző is...ettől kerek az egész. :)
2012. febr. 14. 18:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Én anno IE6-ról váltottam FF-ra, mert beszedtem egy olyan malwaret, ami az összes űrlapomat és jelszavamat ellopta. Akkor azt mondtam, soha többet IE. Ez volt 2004-ben!

Azóta (hála Istennek) otthagytam a Windowst is és Linuxot használok, vissza se térnék már Windowsra sem (az irodában persze nyilván az van).

Az IE6 túl sokáig volt kint. Webfejlesztőként totálisan meggyűlöltem, mert semmi nem úgy működött rajta, ahogy kellett volna.

Most a M$ minden erejével azon van, hogy visszaszerezze az IE preztizsét, de szerintem már elkéstek vele.

IE9 ugye nem fut XP-n. Aki XP-t használ még, valószínűleg azért teszi, mert régebbi gépe van, amin nem futna rendesen a win7. Akinek meg új hardverre sincs pénze, nem fog win7-et venni, ergo megint csak IE8 helyett mást fog használni.

Mindegy, én tudom miért nem használok IE-t, tudom, miért jó a Linux, igyekszem ezt másokkal is megértetni, de aki szeret veszélyesen élni, vagy szemellenzőt visel és nem is hajlandó mást kipróbálni, az maradjon nyugodtan az IE és a Windows mellett. Pont.

Ja, és amúgy 1995 óta használok PC-t. Még mielőtt valaki tízéves kölyöknek gondolna.

2012. febr. 15. 08:53
 24/24 A kérdező kommentje:
a microfos pénzeli az oldalt. szánalmas komolyan.
2012. febr. 15. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!