Miért akar ez az oldal az internet explorer használatára kényszeríteni? Nektek sem működik firefox-al/chrome-al?
Figyelt kérdés
100konyv.alexandra.hu/ie9/index.html2012. febr. 11. 13:28
11/24 anonim válasza:
"Tojik a szabványokra, lassú, tele van biztonsági hibákkal, stb. stb. stb".. aztán a hétköznapi böngészéskor derül ki, hogy mégsem érnek sokat az egyezred másodperces tesztek... meg a szabványok....mindenki megcsinálja az oldalát IE-re is..vagy csak arra..:)..aztán a többi nagyhírű meg nem tud vele mit kezdeni..(pl.az animare tv újság weblapja is megöli a rókát)...de olyat még nem láttam, ami IE-vel nem menne.
12/24 anonim válasza:
Te ugye nem vagy webprogramozó...
Azért megy IE-vel, majdnem minden, mert a webprogramozók 90%-át rákényszeríti a megbízó vagy a főnök, hogy IE alatt is kompatibilis legyen az oldal (ez gyakran 20%-nyi plusz munka), csak azért, mert a sok fafej lustaságból vagy tudatlanságból még mindig IE-t használ és nehogy már nekik kelljen normális böngészőre váltani.
Ha végre megtörne ez a trend, az IE rövid úton kihalna.
13/24 anonim válasza:
Soha nem fog megtörni a trend... még mindig az IE-t használják a legtöbben világviszonylatban. Amíg Windows lesz IE is lesz. :) És s webprogramozó meg fogja csinálni arra is, hogy én meg tudjam nézni. Voltak már kísérletek az IE kinyírására, pl. kötelező böngészőválasztó képernyő, de a felhasználók tojtak rá. Akart már Európa Linuxra átállni, de az is bukta lett. Az IE olyan mint a rock....örök és elpusztíthatatlan. :D
14/24 anonim válasza:
Az IE-t a rockhoz hasonlítani szentségtörés. A rock jó, az IE szar!
Mellesleg csak az 1.0 userek és az M$FAG-ek használnak IE-t, mindenki más messze elkerüli. Csakhát túl sok az idióta user, akinek soha nem szabadna még számítógépet se használni.
15/24 A kérdező kommentje:
a windows telepítésénél jó ötlet lenne a kötelező böngészőválasztás , csak az ie meg a safari ne legyen rajta a listán
2012. febr. 14. 14:00
16/24 anonim válasza:
Nem vagyok 1.0 user...te még macskaszemes hátitáskával jártál alsóba, mikor én már nyomtam. Biza láttam is már sok sok böngészőt..de nekem az IE jön be..W7 alatt most épp a 9-es. De akármilyen furcsa XP alatt meg az IE8 volt nekem a legtetszetősebb, mondom ezt úgy hogy Ffox 3.xx ről szoktam vissza erre...Hehe, és ez is marad ha nem találnak ki jobbat...ja az az IE10 lesz nemsokára. :)
17/24 A kérdező kommentje:
Akkor most leírom , hogy miért nem szívlelem az internet explorert: Nekem is windows7-em van még se használok explorert. A microsfos eléggé elhanyagolja a böngészője fejlesztését. Az biztos hogy a ie9 jobb mint a 8 de a google chrome-tól és firefox-tól rohadt messze van. Én tulajdonképpen az internet explorer 6 miatt utálom így a böngészőt , mert 2010-ben amikor még kezdő internetező voltam akkor XP-m volt beépített ie6-al. 2010 közepén már egyre kevésbé támogatták az ie6-ot. Próbáltam telepíteni újabb böngészőt de nem sikerült, mert kiderült hogy a frissítéshez service pack 3 is kell. Aztán frissítettem ie8-ra. Persze pár nap múlva telepítettem a google chrome-t és hihetetlen nagy volt a különbség. Mivel a régi gépemet lassította az ie8 ezért letöröltem és így visszaállt az ie6. Most már win7-em kipróbáltam az ie9-et de nem volt olyan mint a Chrome. Most is google chrome-t használok.
2012. febr. 14. 16:23
18/24 anonim válasza:
Istenem, végre egy értelmes ember, aki nem pocskondiáz, csak elmondja normálisan, hogy miért nem szeret valamit. :) Én mikor kezdtem, akkor is még csak a 6-os volt....be is szoptam vele vagy 8500 vírust, mert ahhoz is hülye voltam, hogy a Nortonnál a
19/24 anonim válasza:
Real Sheld disabled mit jelent... (rohadt touchpad elküldtem félig írva.:)) Akkor azt mondtam, hogy sose többet. Akkor jelent meg a Fox 2.0, gyönyörű volt pláne egy Noia skinnel.Közben jött a Vista, vele az IE7...az új op rndszerhez kevés volt a gépem, de az IE7 tetszett..párhuzamosan használtam, de azért a 7 es jobban bejött. Jött a 8-as, meg a Fox 3.xx-ek, de akkor már csak az asszony nyomta a rókát. Gépcsere, w7 64bit, IE9. :))) És bizony továbbra is fenntartom, hogy a 4.0-tól úgy elxarták a rókát, hogy fertelem...nincs az a ramja a földnek, ami elég lett volna neki. Most tán a 10-es verziónál tart, ami azért elég lene egy 4.10-nek is. Csak a Chrome matt szaladnak ennyire, ami meg végképp nem az én világom, mint ahogy egy Google termék se. :) Nem akarok én trollkodni, csak az ész nélküli 12 éves hülyegyerekek mocskolódását nem tudom megállni. Ja és tényleg van közöm az MS-hoz...de az egy más dolog. :))
20/24 A kérdező kommentje:
Én is a microfos op. rendszerét használom ahogy már írtam win7-et , és használom a levelezőjüket a hotmail-t és a microsoft office-t is. DE A BÖNGÉSZŐJÉT BIZTOS HOGY NEM.
2012. febr. 14. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!