Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A backtrack programot hogyan...

A backtrack programot hogyan telepítsem?

Figyelt kérdés

milyen linux alatt fut, a linuxot lehet pl sunvirtualbox-al egyéb ingyenes virtuális pc-vel is futtatni?

esetleg elmagyarázná vki, hogy mit miért kell csinálni benne, mert megvan, hogy mit hogy, csak nem tudom miért,

és esetleg elmondja vki mi az a backtrack program, mármint lehet másra is használni mint wifi feltrtleés

2012. febr. 10. 18:31
 1/2 anonim válasza:
Lehet virtuális gépre rakni. De ha ilyen kérdéseid vannak, szerintem kezdd ubuntuval, ne a backtrackel, az egy nehezebb linux, főleg, hogy a "wifi feltörés" is parancssoros tehát nem kattintgatni kell.
2012. febr. 25. 00:31
 2/2 A kérdező kommentje:

a wifi feltörést, tudom hogy kell parancsokkal, paracsok nélkül is, mert van olyan program is alapból a backtrack-ben ami ezt lehetővé teszi

úgy nem tudom telepíteni, hogy 99% nál megáll, már vártam 1 órát, de nem megy tovább, 995 ig pedig 10 perc alatt elmegy szépen

2012. febr. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!